Urban Moves Hallitus 2018

Urban Moves ry:n vuoden 2018 sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 25.1.2018 Kuopiohallin kokoustilassa ja ylimääräinen vuosikokous pidettiin 18.2.2018 Samoilijantiellä.  Kokouksissa käytiin läpi vuonna 2017 toteutetuneet asiat ja vuoden 2018 toimintasuunnitelma sekä valittiin hallitus vuodelle 2018. Uusi hallitus on seuraavanlainen:

Tiina Karttunen, puheenjohtaja
Petronella Lehtiniemi, varapuheenjohtaja
Anni Horsmanheimo, 1. rahastonhoitaja ja sihteeri
Laura Ramstadius, 2. rahastonhoitaja
Erika Makkonen, jäsensihteeri
Erika Lemettinen, jäsen
Ronja Hynynen, jäsen
Katja Tikkanen, jäsen
Emmi Keränen, jäsen
Emmi Backholm, jäsen

Varajäsenet: Sara Harjamäki, Henri Lauritsalo, Petra Jääskeläinen, Silja Heinonen

Urban Movesin toiminnasta voi lukea hieman tarkemmin Urban Moves -sivulta!

Urban Moves jatkaa edelleen laadukasta tanssin opettamista, järjestää tiiviskursseja huippuvierailijoiden kera sekä osallistuu paikalliseen tanssitoimintaan. Urban Moves toimii jäsenistönsä voimin ja jäsenille, joten mikäli sinulla on toiveita liittyen yhdistyksen toimintaan kuten tiiviskursseihin tai keksit kehityskohteita tai jotakin täysin uutta, älä epäröi kertoa mielipidettäsi! Voit kertoa asiasi suoraan tanssiopettajallesi, kommentilla tälle sivustolle tai sähköpostilla osoitteeseen info@urbanmoves.fi.

Jaa sivu:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment