Yhdistystoiminta

Urban Moves Kuopio ry on voittoa tavoittelematon yhdistys. Olemme itse nuoria tanssin harrastajia ja tahdomme palvella toiminnallamme muita tanssinharrastajia parhaamme mukaan. Urban Movesin jäsenenä pääset osaksi Kuopiolaista katutanssikulttuuria, kokeilemaan erilaisia katutansseja tunneilla ja osallistumaan muuhun yhdistyksen toimintaan.

Yhdistyksen jäsenyys maksaa 25€/vuosi, joka peritään kaikilta harrastajilta syksyn tuntimaksujen yhteydessä. Myös kannatusjäsenyys on mahdollista ja tällöin jäsenmaksu on 30€ tai enemmän. Mikäli haluat tukea toimintaamme ja liittyä kannattajajäseneksi, ota yhteyttä info@urbanmoves.fi

HALUATKO MUKAAN TOIMINTAAN?

Urban Movesin hallitus vaihtuu vuosittain. Heti tammikuussa haetaan uusia, innokkaita, 15 vuuotta täyttäneitä henkilöitä mukaan toimintaan. Yhdistys ei toimi ilman aktiivisia hallituslaisia, joiden ansiosta Kuopiossa hiphopataan hyvien opettajien johdolla erittäin huokeaan hintaan.

Yhdistyksen hallituksessa pääsee vaikuttamaan Kuopion katutanssikulttuuriin, saa uusia kavereita, oppii yhdistystoimintaa leppoisaan tapaan, sekä oppii järjestämään erilaisia projekteja.

”Hallituksen varapuheenjohtajana otan päävastuun hallituksen asioista, mikäli puheenjohtaja ei pääse paikalle. Olen oppinut paljon järjestötoiminnasta, tapahtuman järjestämisestä ja markkinoinnista sekä tanssinut itseni pyörryksiin. Olen iloinen, että sain olla mukana järjestämässä ja tarjoamassa katutanssia Kuopiossa. Ja parasta on, että laadusta tinkimättä meidän tunnit ovat hinnaltaan mahdollisia kaikille. Ihana kuulla, kun innostuneita harrastajia riittää, Urban Movesille on siis selkeästi kysyntää!” -Hanski, UM varapj. 2011

”Urban Movesin rahastonhoitaja vastaa yhdistyksen kirjanpidosta, palkanmaksusta sekä laskutuksesta ja huolehtii osaltaan toiminnan kannattavuudesta. Tehtävä edellyttää jonkinmoista intohimoa lukuja ja koneella näpyttelyä kohtaan, mutta ei ole rakettitiedettä. Ajallisesti tehtävät vievät vain muutaman tunnin kuukaudessa, mikä on mielestäni pieni panos UM:n toiminnan ylläpitämiseksi. Viihdyin rahastonhoitajan roolissa kaksi vuotta, kunnes koiraharrastus vei mukanaan. Parasta on, että olen yhdistystoiminnan myötä tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin ja saanut olla mukana järjestämässä katutanssin harrastusmahdollisuuksia Kuopiossa. Suosittelen lämpimästi kaikkia hiphopin ystäviä tulemaan mukaan UM:n hallitukseen ja sitä kautta mahdollistamaan katutanssin harrastaminen Kuopiossa. Aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta ei tarvitse olla, tehtäviin perehdytetään ja apu on tarvittaessa lähellä!

-Jonna, rahastonhoitaja 2014-2015″

Jaa sivu:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail