Opettajat

Opettajat

Syksyn 2018 opettajat ovat
Ronja Hynynen (lapset, nuoret)
Erika Lemettinen (lapset, nuoret)
Emmi Backholm (Edistyneet 2, koreografia)
Monse Villaroel (Dancehall)
Tiina Karttunen (alkeet, edistyneet)
Anni Horsmanheimo (perustaso, koreografia 

Esittelyt kaikista opettajista päivitetään pian. 

 

                                                             Anni Horsmanheimo

18664487_1664018436960450_4892778942790007385_nAnni Horsmanheimo on Kuopion Taidelukio Lumitin tanssilinjan kasvatti ja nykyinen Savonia AMK tanssinopettajaopiskelija Kuopiosta. Annille ominaisimpia ja rakkaimpia tanssilajeja ovat erilaiset street-lajit, ja niiden opettaminen on Annille intohimo. Hiphopissa Annia kiehtoo lajin monipuolisuus ja ilmaisuvoimaisuus. Tanssijana hän ottaa vahvasti vuorovaikutteita musiikista ja pyrkii ohjaamaan musiikin rytmit ja fiiliksen liikkeeksi.

”Tunneillani keskitytään oman rentouden ja rytmin löytymiseen ja tanssitaan hyvällä, energisellä ja rennolla meiningillä! Tunneillani treenataan hiphopin perusaskeleita ja erityisesti koreografiatunnilla tutustutaan erilaisiin tyyleihin ja keskitytään tanssisarjojen työstämiseen omaa ilmaisua unohtamatta. Tervetuloa!”

Tiina Karttunen

tinttiretTiina on 28-vuotias paljasjalkainen savolainen. Hän opiskelee tanssinopettajaksi Savonia – Ammattikorkeakoulussa, jonne hän rantautui ympäristöalan opintojen jälkeen. Tiinan tanssitausta on painottunut vahvasti katutanssiin, jota hän on tanssinut lapsesta saakka. Hiphop on ja tulee aina olemaan lähinnä hänen sydäntään.

”Tunneillani painotan tanssista ja musiikista nauttimista  ja sen kautta itsensä voittamista. Jokaisessa meissä on tanssija sisällä, vain pelko estää meitä vapauttamasta sitä. Tahdon  rohkaista kaikkia tanssimaan!  Tunneilla pyrin tarjoamaan monipuolista sisältöä hiphopin eri tyylilajeista ja musiikista sekä sopivassa määrin haasteita ja  hauskanpitoa, aina tanssijoideni toiveita kuunnellen. Tulukeehan tanssimaan!”Jaa sivu:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail