Opettajat

Opettajat

Syksyn 2018 opettajat ovat
Ronja Hynynen (lapset, nuoret)
Erika Lemettinen (lapset, nuoret)
Emmi Backholm (Edistyneet 2, koreografia)
Monse Villaroel (Dancehall/Commercial)
Tiina Karttunen (alkeet, edistyneet 1)
Anni Horsmanheimo (perustaso, koreografia )

Emmi Backholm

WhatsApp Image 2018-07-30 at 20.59.11

 

 

 

 

 

 

Emmi on 22-vuotias, Vaasasta kotoisin, mutta Kuopioon Helsingin kautta rantautunut pirtsakka mimmi, joka rakastaa fiilistelyä. Emmi opiskelee tätä nykyä Savonia AMK:ssa tanssinopettajaksi ja nauttiikin täysin rinnoin uusista Savon tarjoamista järvimaisemista. Erilaiset katutanssi-lajit ovat sykkineet lähinnä sydäntä aina lapsuusiän harrastuksista aikuisiän opettajan hommiin saakka. Emmiä kiehtoo suuresti muiden tanssi-ja taiteenlajien kokeellistaminen hiphopin kanssa.

”Tunneillani keskitytään hyviin tanssiviboihin, rytmeihin, rentouteen ja vahvaan ilmaisuun.
Rakastan haastaa itseäni ja oppilaitani ylittämään ne kuuluisat ”mukavuusalueen” kahlitsevat ääriviivat ja muistuttaa, että ei ole niin vakavaa, jos joskus vaikka pikkusen mokaa.

Tervetuloa sit kuulkaa vaa hassuttelemaan, hikoilemaan ja heittämään monen monta yläfemmaa mun kanssa!”

 Erika Lemettinen ja Ronja Hynynen

WhatsApp Image 2018-07-26 at 18.37.35

Erika ja Ronja ovat opiskelijoita Kuopion taidelukio Lumitin tanssilinjalla. He ovat kiinnostuneita erityisesti street tanssista sekä kaikista sen alalajeista ja näitä lajeja he ovatkin tanssineet jo lapsesta lähtien. Erika ja Ronja tykkäävät tutkia ja kehittää uutta unohtamatta hip hopin perustaa ja lähtökohtia. Street tanssissa tyttöjen mielestä on tärkeää kehittää improvisaatio- ja musiikin kuuntelutaitoa, usein koreografiat pohjautuvatkin musiikkiin. Tunneilla opitaan asioita rentouden, ilon ja hyvän meiningin kautta.

   Anni Horsmanheimo

18664487_1664018436960450_4892778942790007385_nAnni Horsmanheimo on Kuopion Taidelukio Lumitin tanssilinjan kasvatti ja nykyinen Savonia AMK tanssinopettajaopiskelija Kuopiosta. Annille ominaisimpia ja rakkaimpia tanssilajeja ovat erilaiset street-lajit, ja niiden opettaminen on Annille intohimo. Hiphopissa Annia kiehtoo lajin monipuolisuus ja ilmaisuvoimaisuus. Tanssijana hän ottaa vahvasti vuorovaikutteita musiikista ja pyrkii ohjaamaan musiikin rytmit ja fiiliksen liikkeeksi.

”Tunneillani keskitytään oman rentouden ja rytmin löytymiseen ja tanssitaan hyvällä, energisellä ja rennolla meiningillä! Tunneillani treenataan hiphopin perusaskeleita ja erityisesti koreografiatunnilla tutustutaan erilaisiin tyyleihin ja keskitytään tanssisarjojen työstämiseen omaa ilmaisua unohtamatta. Tervetuloa!”

Tiina Karttunen

tinttiretTiina on 28-vuotias paljasjalkainen savolainen. Hän opiskelee tanssinopettajaksi Savonia – ammattikorkeakoulussa, jonne hän rantautui ympäristöalan opintojen jälkeen. Tiinan tanssitausta on painottunut vahvasti katutanssiin, jota hän on tanssinut lapsesta saakka. Hiphop on ja tulee aina olemaan lähinnä hänen sydäntään.

”Tunneillani painotan tanssista ja musiikista nauttimista  ja sen kautta itsensä voittamista. Jokaisessa meissä on tanssija sisällä, vain pelko estää meitä vapauttamasta sitä. Tahdon  rohkaista kaikkia tanssimaan!  Tunneilla pyrin tarjoamaan monipuolista sisältöä hiphopin eri tyylilajeista ja musiikista sekä sopivassa määrin haasteita ja  hauskanpitoa, aina tanssijoideni toiveita kuunnellen. Tulukeehan tanssimaan!”

 

 

Monse Villaroel
WhatsApp Image 2018-08-06 at 13.47.46

Monse on opettajana energinen, hassu sekä intohimoinen tanssija, Vuonna 2016 hän voitti protwerk sekä SM  Twerk kisat, jotka hän voitti uudestaan vuonna 2018. Hän on tanssinut dancehallia jo melkein viisi vuotta Evaleena Vuorenmaan oppilaana ja sieltä kehittynyt käytyään jamaikalaisten tanssitunnilla. Show ja Street ovat hänen vahvuuksia, joita hän pääse opettamaan Commercial /Dancehall tunnilla yhdistäen monta tanssilajia pop/hip-hop/ r&b musiikin tahtiin. Hän opiskelee tällä hetkellä Savonia –  ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi toivoen, että hän voi kehittyä tanssinopettajana eteenpäin.

 Jaa sivu:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail