Tanssitunnit

Tanssitunnit

Kevätlukukausi 2018

Kevätlukukausi jatkuu 9.1.2018 samoissa osoitteissa ja lähestulkoon samoilla aikatauluilla kuin syksylläkin. Ainoa pieni muutos on tiistain aikatauluissa, lasten ryhmän kesto muuttuu 45 min. mittaiseksi ja koreografia-tunnin kestoksi tulee 1 h 15 min. Muutoin jatketaan samalla tutulla, mutta sitäkin mahtavemmalla meiningillä!
Hiphop tunneilla tutustutaan monipuolisesti eri katutanssilajeihin, kuten perinteiseen hip hopiin, houseen, dancehalliin, streetjazziin, lockingiin yms. Tanssitunnit koostuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista sekä pidemmästä tanssisarjasta. Samaa tanssisarjaa rakennetaan 3-5 viikkoa, jonka jälkeen vaihdetaan sarjaa ja/tai tyylilajia. Tanssitunneista löydät tarkemmat kuvaukset alempaa tältä sivulta.

AIKATAULUT kevät 2018:

TORSTAI:

klo 19.30-20.30 HIPHOP alkeisjatko, Petronella Lehtiniemi
klo 20.30-21.30 HIPHOP jatko, Petronella Lehtiniemi

TIISTAI:

klo 17-17.45 HIPHOP lapset (7-10v), Tiina Karttunen
klo 17.45-18.45 HIPHOP alkeet, Tiina Karttunen
klo 18.45-19.45 HIPHOP nuoret (11-14v), Anni Horsmanheimo
klo 19.45-21 Koreografiatunti, Anni Horsmanheimo

TUNTIEN KUVAUKSET

HIPHOP lapset ja nuoret 7-14v

Tunnilla harjoitellaan hiphopiin kuuluvaa perusliikkumista, kuten erilaisia bounceja, askelkuvioita ja tyylille ominaista groovea. Tutustutaan myös lattiatason käyttöön katutanssissa. Tavoitteena on etenkin pitää hauskaa sekä nauttia tanssimisesta ja omasta kehityksestä. Oppilaiden toiveita kuunnellaan. Mukaan tarvitset vain avointa mieltä ja positiivista asennetta!

HIPHOP alkeet

Alkeet on tarkoitettu kaikille, myös sellaisille henkilöille, joilla ei ole aiempaa tanssitaustaa ja jotka haluavat oppia katutanssin alkeita ja tekniikkaa. Tunnilla harjoitellaan hiphopiin kuuluvaa perusliikkumista, kuten erilaisia bounceja, askelkuvioita ja tyylille ominaista groovea. Tutustutaan eri katutanssilajeihin tiiviskurssimaisesti, mikäli oppilailla on siihen kiinnostusta. Vahvistetaan myös tärkeää lihaskuntoa. Tanssitaan paljon ja nautitaan!

HIPHOP alkeisjatko

Alkeisjatko sopii henkilölle, joka on jo harrastanut tanssia, mutta haluaa vielä oppia lisää. Alkeisjatkon tunneilla keskitytään jo hieman enemmän itsensä haastamiseen ja sitä kautta omaan kehittymiseen. Koreografiat ovat monimutkaisempia ja rytmiikka haastavampaa kuin edellisellä tasolla. Tunnilla pidetään hauskaa ja löydetään tanssin ilo!

HIPHOP jatko

Jatkotunti sopii vuoden tai enemmän tanssineille. Jatkotunnilla tehdään haastavampaa koregrafiaa sekä hiotaan tekniikkaa ja pyritään näin löytämään jokaiselle oma ja toimiva tyyli tanssia! Tunnilla jorataan vauhdilla ja hikipisaroita säästelemättä – tanssin iloa kuitenkaan unohtamatta!

KOREOGRAFIATUNTI

Tunti painottuu koreografioiden työstämiseen esityksiä varten. Tunnille vaatimustasona on vähintään 2-3 vuotta tanssitaustaa sekä läsnäolovelvollisuus tunneilla. Koreografioita ja muodostelmia työstetään esityksiä varten, minkä vuoksi läsnäolo tunneilla on tärkeää. 

PAIKKA

Tiistai: Alavan toimintakeskus, Siikaniemenkatu 4, 70620 Kuopio
Torstai: Kallaveden lukio, Maaherrankatu 2, 70100 Kuopio

HINTA

Kokeile ensimmäinen kerta ilmaiseksi!

Katso hinnat Hinnasto-sivulta.

Täytettyänne ilmoittautumislomakkeen, lähetämme laskun teille sähköpostitse. Eräpäivään mennessä maksamatta jääneille tanssitunneille pääsee vasta, kun maksusuoritus näkyy yhdistyksen tilillä.

ILMOITTAUTUMINEN

Tunneille voit ilmoittautua paikan päällä tulemalla ensimmäiselle tunnille. Kaikki tunneille tulijat saavat ilmoittautumislomakkeen, jonka palauttamalla seuraavalle tunnille on oikeutettu jatkamaan tunneilla käymistä. Alaikäisiltä harrastajilta vaadimme vanhempien yhteystiedot.

HUOM. Ilmoittautuminen on sitova. Lomakkeen palauttamalla asiakas hyväksyy, että lasku tanssitunneista erääntyy maksettavaksi eikä laskua peruuteta, mikäli oppilas lopettaa tunnit kesken kauden. Ensimmäinen käyntikerta on ilmainen, joten ilmoittautumislomaketta ei vielä silloin tarvitse palauttaa.

Tule ensimmäiselle tunnille hyvissä ajoin, niin vältämme pahimman ruuhkan!

LISÄTIETOJA TUNNEISTA

Pukeudu tanssitunneille tyyliisi sopiviin, rentoihin ja joustaviin vaatteisiin. Kaikille tunneille voit tulla joko paljain jaloin tai tanssi/sisäkengissä, joista ei jää jälkiä lattiaan (kokeile jo kotona). Ota mukaasi vesipullo ja tuo arvoesineet mukanasi tunnille salin reunaan.

Mahdolliset tunteihin liittyvät muutokset ilmoitetaan Urban Movesin nettisivuilla ja facebook-sivuilla.

Lisätietoja tunneista voit kysellä sähköpostitse info@urbanmoves.fi.

YKSITYISTILAISUUDET

Myymme tanssitunteja myös yksityistilaisuuksiin. Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse osoitteesta info@urbanmoves.fi.

LOMAT

Hiihtoloma

Urban Moves Kuopio ry varaa oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.Jaa sivu:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail