Kevätlukukausi 2020

Kevätlukukausi alkaa 13.1.2020.
Hiphop – tunneilla  tutustutaan monipuolisesti eri katutanssilajeihin, kuten perinteiseen hip hopiin, houseen,  streetjazziin, lockingiin yms. Tanssitunnit koostuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista sekä pidemmästä tanssisarjasta. Samaa tanssisarjaa rakennetaan 3-5 viikkoa, jonka jälkeen vaihdetaan sarjaa ja/tai tyylilajia. Tanssitunneista löydät tarkemmat kuvaukset alempaa tältä sivulta.
S

AIKATAULU:

PAIKKA:

Alavan toimintakeskus, Siikaniemenkatu 4, 70620 Kuopio
Kuopio – Halli parketti, Opistotie 4 70200 Kuopio
Maria Jotunin Koulu,  Vuorikatu 9, 70110 Kuopio

TUNTIKUVAUKSET

Lapset 6-8, Lapset 9-11, Nuoret
Tunnilla harjoitellaan hiphopiin kuuluvaa perusliikkumista, kuten erilaisia bounceja, askelkuvioita ja tyylille ominaista groovea. Tutustutaan myös lattiatason käyttöön katutanssissa. Tavoitteena on etenkin pitää hauskaa sekä nauttia tanssimisesta ja omasta kehityksestä. Oppilaiden toiveita kuunnellaan. Mukaan tarvitset vain avointa mieltä ja positiivista asennetta!

Aikuiset
Aikuiset ryhmä on alkeet ryhmää vastavaa ryhmä joka on tarkoitettu +25-vuotiaille tanssijoille tai tanssin harrastusta aloittaville. Tunnilla käydään läpi katutanssien, pääosin hip hopin perusteita ja opetellaan löytämään oman kehon rentoutta tanssiessa. Tunnilla tanssitaan rennolla ja hyvällä meiningillä. Tunnin sisältöön kuuluu perus tekniikkaa, erilaisia harjoitetta, sekä koreografian opettelua. Tunti on tuntikartassa uusi, joten tuntia räätälöidään myös tanssijoiden tarpeiden mukaiseksi, eli rohkeasti mukaan vaan!:)

Hiphop Alkeet
Ei yhtään kokemusta tai hieman tanssineille

Tunti on tarkoitettu kaikille, myös sellaisille henkilöille, joilla ei ole lainkaan aiempaa tanssitaustaa ja jotka haluavat oppia katutanssin alkeita ja tekniikkaa. Tunnilla harjoitellaan hiphopiin kuuluvaa perusliikkumista, kuten erilaisia bounceja, askelkuvioita ja tyylille ominaista groovea. Tutustutaan eri katutanssilajeihin tiiviskurssimaisesti, mikäli oppilailla on siihen kiinnostusta. Vahvistetaan myös tärkeää lihaskuntoa.

Hiphop Perustaso
1-2 vuotta tanssikokemusta

Tunnilla syvennetään osaamista alkeista ja siirrytään tanssillisemman taidon osaamiseen. Tunti sopii jo vähän tanssitaustaa omaaville. Tunneilla keskitytään jo hieman enemmän itsensä haastamiseen ja sitä kautta omaan kehittymiseen.  Tanssitaan paljon ja nautitaan!

Hiphop Freestyle

Tunti sopii kaikille, jotka haluavat kehittää freestyle-taitojaan, mutta erityisesti oppia heittäytymään! Hiphop – Freestyle on hyvän mielen tunti, joka sopii ihan kaikille taitotasosta riippumatta. Tunneilla tehdään improvisaatioharjoituksia, tekniikkaharjoitteita, työskennellään pari – ja ryhmätyöskentelynä sekä itsenäisesti. Freestyle- tunnilla opit tulkitsemaan musiikkia, hahmottamaan tilan käyttöä, heittäytymään, kuuntelemaan itseäsi ja etenemään kohti omaa yksilöllistä tyyliästi. Pääpaino on hauskan pidossa ja yhdessä tekemisessä!

Hiphop Edistyneet
2 vuotta tai enemmän tanssikokemusta

Edistyneille suunnattu tunti, joka on tarkoitettu jo aiempaa tanssikokemusta omaaville tanssijoille, joilla on katutanssin peruselementit vahvasti hallussa. Tunnilla keskitytään katutanssin eri tyylisuuntauksiin, tuntikoreografiaan, sekä syvennytään omaan tanssijuuteen mm. improvisaatiotehtävien ja parityöskentelyn kautta.

Koreo
Tunti painottuu koreografioiden työstämiseen esityksiä ja mahdollista kisaamista varten. Koreografia ryhmä työskentelee tunneilla erilaisien lajien parissa, harjoittaa ilmaisua ja esiintymistaitoja, hioo teknisisä taitoja, sekä ennen kaikkea pitää hauskaa! Ryhmä harjoittelee aktiivisesti 2 kertaa viikossa erilaisia tilaisuuksia ja esiintymisiä varten, joten tunneilla on läsnäolovelvollisuus ja vaaditaan sitoutumista. Tunnille vaatimustasona on vähintään muutaman vuoden tanssitausta ja koreografiaryhmään pyrkiville järjestetään erillinen valintakoetilaisuus.

Dancehall
Jamaikalaisten katutanssi tyyli joka syntyi vuoden -70 lopussa. Tämä tanssilaji rakentuu stepseistä, jotka voidaan luokitella kolme eri aikakauteen sekä erilaisiin tyyleihin kuten badman style(äkillisiä jalka liikkeittä ja pyssykäsiä), partysteps ( bile-stepsejä mihin kaikki osallistuvat ja jakavat tanssin iloa) ja queenstyle (nais-stepsejä johon kuuluu myös acrobatiaa) Tunnilla päästään kuuntelemaan aitoa Dancehall musiikkia ja yhdistämme stepsit tekemällä oppilaille sopivan haastavan koreografia.

House
House tunnilla tutustutaan Houselle ominaiseen liikekieleen, kehon kontrollin käyttöön ja opetellaan Housen perusteita. Lopputunnista tehdään vauhdikkaaseen koreografiaa jossa käytetään jo opittua, varioidaan ja lisätään erilaisia liikelaajuuksia.

HINTA

Kokeile ensimmäinen kerta ilmaiseksi!

Katso hinnat Hinnasto-sivulta.

Täytettyänne ilmoittautumislomakkeen, lähetämme laskun teille sähköpostitse. Eräpäivään mennessä maksamatta jääneille tanssitunneille pääsee vasta, kun maksusuoritus näkyy yhdistyksen tilillä.

ILMOITTAUTUMINEN

Tästä Ilmottautumislomakkeeseen

HUOM. Emme enää käytä paperisia ilmottautumislomakkeita, vaan otamme ilmottautumiset vastaan ylläolevalla lomakkeella! Ilmoittautuminen on sitova. Lomakkeen lähettämällä asiakas hyväksyy, että lasku tanssitunneista erääntyy maksettavaksi eikä laskua peruuteta, mikäli oppilas lopettaa tunnit kesken kauden.

LISÄTIETOJA TUNNEISTA

Pukeudu tanssitunneille tyyliisi sopiviin, rentoihin ja joustaviin vaatteisiin. Kaikille tunneille voit tulla joko paljain jaloin tai tanssi/sisäkengissä, joista ei jää jälkiä lattiaan (kokeile jo kotona). Ota mukaasi vesipullo ja tuo arvoesineet mukanasi tunnille salin reunaan.

Mahdolliset tunteihin liittyvät muutokset ilmoitetaan Urban Movesin nettisivuilla ja facebook-sivuilla.

Lisätietoja tunneista voit kysellä sähköpostitse info@urbanmoves.fi.

YKSITYISTILAISUUDET

Myymme tanssitunteja myös yksityistilaisuuksiin. Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse osoitteesta info@urbanmoves.fi.

LOMAT

Hiihtoloma viikolla 10(ei tunteja)
Urban Moves Kuopio ry varaa oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

Jaa sivu:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail