Tanssitunnit

Tanssitunnit

Syyslukukausi 2018

Syyslukukausi startataan  ja tänä vuonna lisäsimme jälleen tuntitarjontaamme! Hiphop – tunnit jakautuvat jatkossa neljään eri tasoryhmään, mikä helpottaa jokaiselle juuri sen oman tunnin löytymistä. Lisänä tänä syksynä Dancehall palaa tuntitarjontaamme ja syksyllä mukana aloittavat uudet opettajat, Monse, Emmi, Ronja ja Erika!
Hiphop – tunneilla  tutustutaan monipuolisesti eri katutanssilajeihin, kuten perinteiseen hip hopiin, houseen,  streetjazziin, lockingiin yms. Tanssitunnit koostuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista sekä pidemmästä tanssisarjasta. Samaa tanssisarjaa rakennetaan 3-5 viikkoa, jonka jälkeen vaihdetaan sarjaa ja/tai tyylilajia. Tanssitunneista löydät tarkemmat kuvaukset alempaa tältä sivulta.

AIKATAULUT syksy 2018:

MAANANTAI:

Alavan toimintakeskus

klo 16.15. – 17.00 HIPHOP lapset, Ronja Hynynen ja Erika Lemettinen
klo 17.00 – 18.00 HIPHOP nuoret, Ronja Hynynen  ja Erika Lemettinen

TIISTAI:

Kuopio halli – parketti

klo 19.00 – 20.00 HIPHOP perustaso, Anni Horsmanheimo
klo 19.45-21 Koreografiatunti, Anni Horsmanheimo

KESKIVIIKKO:

Hatsalan sali
klo 20 – 21 HIPHOP Edistyneet 2,  Emmi Backholm

TORSTAI:
Alavan toimintakeskus,

klo 19.00 – 20.00 HIPHOP Alkeet, Tiina Karttunen
klo 20.00 – 21.00 HIPHOP Edistyneet 1 , Tiina Karttunen
Kuopio – halli parketti

klo 19.00. – 20.00 Dancehall, Monse Villaroel
klo 20.00 – 21.00 Koreografiatunti, Emmi Backholm

TUNTIEN KUVAUKSET

HIPHOP lapset ja nuoret 7-14v

Tunnilla harjoitellaan hiphopiin kuuluvaa perusliikkumista, kuten erilaisia bounceja, askelkuvioita ja tyylille ominaista groovea. Tutustutaan myös lattiatason käyttöön katutanssissa. Tavoitteena on etenkin pitää hauskaa sekä nauttia tanssimisesta ja omasta kehityksestä. Oppilaiden toiveita kuunnellaan. Mukaan tarvitset vain avointa mieltä ja positiivista asennetta!

HIPHOP alkeet

Alkeet on tarkoitettu kaikille, myös sellaisille henkilöille, joilla ei ole lainkaan aiempaa tanssitaustaa ja jotka haluavat oppia katutanssin alkeita ja tekniikkaa. Tunnilla harjoitellaan hiphopiin kuuluvaa perusliikkumista, kuten erilaisia bounceja, askelkuvioita ja tyylille ominaista groovea. Tutustutaan eri katutanssilajeihin tiiviskurssimaisesti, mikäli oppilailla on siihen kiinnostusta. Vahvistetaan myös tärkeää lihaskuntoa. 

HIPHOP  perustaso

Perustasolla syvennetään osaamista alkeista ja siirrytään tanssillisemman taidon osaamiseen. Tunti sopii jo vähän tanssitaustaa omaaville. Tunneilla keskitytään jo hieman enemmän itsensä haastamiseen ja sitä kautta omaan kehittymiseen.  Tanssitaan paljon ja nautitaan!

Hiphop edistyneet 1

Koreografiat ovat monimutkaisempia ja rytmiikka haastavampaa kuin edellisellä tasolla. Edistyneet 1 tunti sopii vähintään vuoden tai enemmän tanssineille. Tunnilla kehitetään musikaalisuutta  ja  hiotaan tekniikkaa ja pyritään näin löytämään jokaiselle oma ja toimiva tyyli tanssia. Lisäksi pidetään hauskaa ja löydetään tanssin ilo!

HIPHOP edistyneet 2

 Edistyneet 2 on tarkoitettu jo useita vuosia tanssitaustaa omaaville. Tunnilla syvennytään oman tyylin ja tekniikan löytymiseen sekä tehdään haastavampia koregrafioita. Jorataan vauhdilla ja hikipisaroita säästelemättä – tanssin iloa kuitenkaan unohtamatta!

KOREOGRAFIATUNTI

Tunti painottuu koreografioiden työstämiseen esityksiä varten. Tunnille vaatimustasona on vähintään muutaman  vuoden tanssitausta sekä läsnäolovelvollisuus tunneilla. Koreografioita ja muodostelmia työstetään esityksiä varten, minkä vuoksi läsnäolo tunneilla on tärkeää.

Dancehall

Jamaikalta lähtöisin oleva reggaen rytmeistä alkujaan syntynyt tanssityyli on rentoa ja hauskaa, mutta samalla vahvasti fyysistä ja ilmaisultaan voimakasta. 

PAIKKA

Maanantai ja torstai: Alavan toimintakeskus, Siikaniemenkatu 4, 70620 Kuopio
Tiistai ja torstai: Kuopio – halli parketti
Keskiviikko: Hatsalan sali

HINTA

Kokeile ensimmäinen kerta ilmaiseksi!

Katso hinnat Hinnasto-sivulta.

Täytettyänne ilmoittautumislomakkeen, lähetämme laskun teille sähköpostitse. Eräpäivään mennessä maksamatta jääneille tanssitunneille pääsee vasta, kun maksusuoritus näkyy yhdistyksen tilillä.

ILMOITTAUTUMINEN

Tunneille voit ilmoittautua paikan päällä tulemalla ensimmäiselle tunnille. Kaikki tunneille tulijat saavat ilmoittautumislomakkeen, jonka palauttamalla seuraavalle tunnille on oikeutettu jatkamaan tunneilla käymistä. Alaikäisiltä harrastajilta vaadimme vanhempien yhteystiedot.

HUOM. Ilmoittautuminen on sitova. Lomakkeen palauttamalla asiakas hyväksyy, että lasku tanssitunneista erääntyy maksettavaksi eikä laskua peruuteta, mikäli oppilas lopettaa tunnit kesken kauden. Ensimmäinen käyntikerta on ilmainen, joten ilmoittautumislomaketta ei vielä silloin tarvitse palauttaa.

Tule ensimmäiselle tunnille hyvissä ajoin, niin vältämme pahimman ruuhkan!

LISÄTIETOJA TUNNEISTA

Pukeudu tanssitunneille tyyliisi sopiviin, rentoihin ja joustaviin vaatteisiin. Kaikille tunneille voit tulla joko paljain jaloin tai tanssi/sisäkengissä, joista ei jää jälkiä lattiaan (kokeile jo kotona). Ota mukaasi vesipullo ja tuo arvoesineet mukanasi tunnille salin reunaan.

Mahdolliset tunteihin liittyvät muutokset ilmoitetaan Urban Movesin nettisivuilla ja facebook-sivuilla.

Lisätietoja tunneista voit kysellä sähköpostitse info@urbanmoves.fi.

YKSITYISTILAISUUDET

Myymme tanssitunteja myös yksityistilaisuuksiin. Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse osoitteesta info@urbanmoves.fi.

LOMAT

Hiihtoloma

Urban Moves Kuopio ry varaa oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.Jaa sivu:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail