Kevätlukukausi 2019

Kevätlukukausi startataan 7.1.2019.
Hiphop – tunneilla  tutustutaan monipuolisesti eri katutanssilajeihin, kuten perinteiseen hip hopiin, houseen,  streetjazziin, lockingiin yms. Tanssitunnit koostuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista sekä pidemmästä tanssisarjasta. Samaa tanssisarjaa rakennetaan 3-5 viikkoa, jonka jälkeen vaihdetaan sarjaa ja/tai tyylilajia. Tanssitunneista löydät tarkemmat kuvaukset alempaa tältä sivulta.

AIKATAULUT :

MAANANTAI:

Alavan toimintakeskus

klo 16.15. – 17.00 HIPHOP lapset, Ronja Hynynen ja Erika Lemettinen
klo 17.00 – 18.00 HIPHOP nuoret, Ronja Hynynen  ja Erika Lemettinen

TIISTAI:

Kuopio halli – parketti

klo 19.00 – 20.00 HIPHOP perustaso, Anni Horsmanheimo
klo 20.00-21.00 Koreografiaryhmä , Emmi Backholm ja Anni Horsmanheimo

KESKIVIIKKO:

Hatsalan sali
klo 20 – 21 Koreografia,  Emmi Backholm/Anni Horsmanheimo

TORSTAI:
Alavan toimintakeskus,

klo 19.00 – 20.00 HIPHOP Alkeet, Ronja Hynynen ja Erika Lemettinen

Kuopio – halli parketti

klo 19.00. – 20.00  HIPHOP Edistyneet, Emmi Backholm
klo 20.00 – 21.00 Dancehall/Commercial, Monse Villaroel

TUNTIEN KUVAUKSET

HIPHOP lapset ja nuoret 7-14v

Tunnilla harjoitellaan hiphopiin kuuluvaa perusliikkumista, kuten erilaisia bounceja, askelkuvioita ja tyylille ominaista groovea. Tutustutaan myös lattiatason käyttöön katutanssissa. Tavoitteena on etenkin pitää hauskaa sekä nauttia tanssimisesta ja omasta kehityksestä. Oppilaiden toiveita kuunnellaan. Mukaan tarvitset vain avointa mieltä ja positiivista asennetta!

HIPHOP alkeet

Alkeet on tarkoitettu kaikille, myös sellaisille henkilöille, joilla ei ole lainkaan aiempaa tanssitaustaa ja jotka haluavat oppia katutanssin alkeita ja tekniikkaa. Tunnilla harjoitellaan hiphopiin kuuluvaa perusliikkumista, kuten erilaisia bounceja, askelkuvioita ja tyylille ominaista groovea. Tutustutaan eri katutanssilajeihin tiiviskurssimaisesti, mikäli oppilailla on siihen kiinnostusta. Vahvistetaan myös tärkeää lihaskuntoa. 

HIPHOP  perustaso

Perustasolla syvennetään osaamista alkeista ja siirrytään tanssillisemman taidon osaamiseen. Tunti sopii jo vähän tanssitaustaa omaaville. Tunneilla keskitytään jo hieman enemmän itsensä haastamiseen ja sitä kautta omaan kehittymiseen.  Tanssitaan paljon ja nautitaan!

Hiphop edistyneet

Koreografiat ovat monimutkaisempia ja rytmiikka haastavampaa kuin edellisellä tasolla. Edistyneet 1 tunti sopii vähintään vuoden tai enemmän tanssineille. Tunnilla kehitetään musikaalisuutta  ja  hiotaan tekniikkaa ja pyritään näin löytämään jokaiselle oma ja toimiva tyyli tanssia. Lisäksi pidetään hauskaa ja löydetään tanssin ilo!

 Tunnilla syvennytään oman tyylin ja tekniikan löytymiseen sekä tehdään haastavampia koregrafioita. Jorataan vauhdilla ja hikipisaroita säästelemättä – tanssin iloa kuitenkaan unohtamatta!

KOREOGRAFIATUNTI

Tunti painottuu koreografioiden työstämiseen esityksiä ja mahdollista kisaamista varten. Koreografia ryhmä työskentelee tunneilla erilaisien lajien parissa, harjoittaa ilmaisua ja esiintymistaitoja, hioo teknisisä taitoja, sekä ennen kaikkea pitää hauskaa! Ryhmä harjoittelee aktiivisesti 2 kertaa viikossa erilaisia tilaisuuksia ja esiintymisiä varten, joten tunneilla on läsnäolovelvollisuus ja vaaditaan sitoutumista.
Tunnille vaatimustasona on vähintään muutaman vuoden tanssitausta ja koreografiaryhmään pyrkiville järjestetään erillinen valintakoetilaisuus.

Dancehall/Commercial

Dancehall: jamaikalaisten katutanssi tyyli joka syntyi vuoden -70 lopussa. Tämä tanssilaji rakentuu pseistä, jotka voidaan luokitella kolme eri aikakauteen sekä erilaisiin tyyleihin kuten badman style(äkillisiä jalka liikkeittä ja pyssykäsiä), partysteps ( bile-stepsejä mihin kaikki osallistuvat ja jakavat tanssin iloa) ja queenstyle (nais-stepsejä johon kuuluu myös acrobatiaa) Tunnilla päästään kuuntelemaan aitoa Dancehall musiikkia ja yhdistämme stepsit tekemällä oppilaille sopivan haastavan koreografia.

Commercial dance: Tanssilaji syntyi 2000 – luvun alussa, jossa isojen artistien keikoilla tehtiin uskomattomia koreografioita. Näihin sisältyy monta eri tanssilajia ja tekniikoita yhden biisin sisällä. Kun kaupallinen pop-musiikki tuli enemmän suosiolle ryhdyttiin musiikkivideihin panostamaan tekemällä ainutlaatuisia koreografioita. Tällä tunnilla tutustutaan hiukan moniiin eri lajeihin, joihin muodostetaan tanssisarja aina tunnin lopussa. Kummallakaan tunnilla ei tarvita aikaisempaa kokemusta.
Hauskanpito ja asenne ovat tärkeintä!

PAIKKA

Maanantai ja torstai: Alavan toimintakeskus, Siikaniemenkatu 4, 70620 Kuopio
Tiistai ja torstai: Kuopio – Halli parketti, Opistotie 4 70200 KUOPIO
Keskiviikko: Hatsalan sali, Opistotie 5, 70200 KUOPIO

HINTA

Kokeile ensimmäinen kerta ilmaiseksi!

Katso hinnat Hinnasto-sivulta.

Täytettyänne ilmoittautumislomakkeen, lähetämme laskun teille sähköpostitse. Eräpäivään mennessä maksamatta jääneille tanssitunneille pääsee vasta, kun maksusuoritus näkyy yhdistyksen tilillä.

ILMOITTAUTUMINEN

Tunneille voit ilmoittautua paikan päällä tulemalla ensimmäiselle tunnille. Kaikki tunneille tulijat saavat ilmoittautumislomakkeen, jonka palauttamalla seuraavalle tunnille on oikeutettu jatkamaan tunneilla käymistä. Alaikäisiltä harrastajilta vaadimme vanhempien yhteystiedot.

HUOM. Ilmoittautuminen on sitova. Lomakkeen palauttamalla asiakas hyväksyy, että lasku tanssitunneista erääntyy maksettavaksi eikä laskua peruuteta, mikäli oppilas lopettaa tunnit kesken kauden. Ensimmäinen käyntikerta on ilmainen, joten ilmoittautumislomaketta ei vielä silloin tarvitse palauttaa.

Tule ensimmäiselle tunnille hyvissä ajoin, niin vältämme pahimman ruuhkan!

LISÄTIETOJA TUNNEISTA

Pukeudu tanssitunneille tyyliisi sopiviin, rentoihin ja joustaviin vaatteisiin. Kaikille tunneille voit tulla joko paljain jaloin tai tanssi/sisäkengissä, joista ei jää jälkiä lattiaan (kokeile jo kotona). Ota mukaasi vesipullo ja tuo arvoesineet mukanasi tunnille salin reunaan.

Mahdolliset tunteihin liittyvät muutokset ilmoitetaan Urban Movesin nettisivuilla ja facebook-sivuilla.

Lisätietoja tunneista voit kysellä sähköpostitse info@urbanmoves.fi.

YKSITYISTILAISUUDET

Myymme tanssitunteja myös yksityistilaisuuksiin. Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse osoitteesta info@urbanmoves.fi.

Lomat

Hiihtoloma viikolla 10(ei tunteja)
Urban Moves Kuopio ry varaa oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

Jaa sivu:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail