Tiiviskurssit

TIIVARI2018VALMIS
Kevään 2018 tiivarit järjestetään lauantaina 26.5 sekä  sunnuntaina 27.5.2018. Opettajaksi saapuu Sanaz Hassani.
Tanssilajeina lauantaina on Hiphop, Experimental-hiphop ja Commercial style!
Tiiviskurssit tanssitaan Hermannin Saleilla Haapaniemellä, osoitteessa Hermanninaukio 3 A (2 kerros), 70620 Kuopio. Yhden tanssitunnin pituus on 75 minuuttia ja hinta Urban Moves Kuopio ry:n jäsenille on 13 €/tanssitunti ja ei-jäsenille 15 €/tanssitunti. Lisäksi konservatorion ja AMK:n musiikin- ja tanssinopiskelijat saavat osallistua tiiviskurssille 13 euron hintaan. Lisäksi on mahdollista osallistua myös koko päiväksi hintaan 35€/40€

Lauantain aikataulu

14.00-15.15 Hiphop
15.20-16.35 Commercial
16.50-18.05 Experimental

 Sunnuntain aikataulu

12.00-13.15 Hiphop
13.20-14.35 Commercial
14.50-16.05 Experimental

Commercial : Commercial on katutanssityyli, joka on lähtöisin Los Angelesista. Kyseessä on kaupallinen tanssilaji ja siinä hyödynnetään paljon aksentteja. Tällä tunnilla painotttuu vahva ja naisellinen tanssityyli.

HipHop: Nuorisokulttuurista ja -musiikista kumpuava vauhdikas ja rento tanssityyli. Tärkeää on erityisesti musiikin kuuntelu, rytmiikka sekä hyvä fiilis ja ilmaisu.

Experimental: Tanssisarjat vaihtelevat musiikkityylistä riippuen, eli musiikki määrittää Hip Hop -tanssin tyylin tällä kurssilla. Liikkeet ovat vapaat mutta perustuvat Hip Hop foundationiin.
Tarkempia tietoja tapahtumasta edellisessä postauksessa ja nettisivuilla!

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSU

Tiiviskursseille voi ilmoittautua nyt heti sähköpostilla osoitteeseen tiiviskurssit@urbanmoves.fi, paikkoja on rajoitetusta ja tästä syystä ilmoittautuminen on sitova. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, mille tunneille haluat osallistua ja oletko Urban Movesin jäsen. Tiedustelut kursseista voi lähettää samaan osoitteeseen. Maksu hoidetaan tasarahalla paikan päällä ennen tanssitunnin alkua (vain käteinen, mielellään tasaraha).

 

 

Kaikilla tunneilla on avoin taso, mikä tarkoittaa sitä, että kuka vain voi ilmoittautua mukaan ja tulla kokeilemaan.Jaa sivu:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail