Tiiviskurssit

Syksyn 2018 tiivarit järjestetään lauantaina 24.11 sekä  sunnuntaina 25.11.2018.
Opettajaksi saapuu Adasha Moore!
”Adasha on, noin ihan muutenkin kuin tanssissa, tyylinsä ja persoonansa puolesta räväkkä! Hän tuo esille erilaisia tunteita tanssin kautta, joten heittäytyminen ja esiintyminen ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Koreoissa on nähtävissä räjähtävää energiaa ja niin asennetta kuin naisellisuuttakin.
Adasha on kovan luokan tekijä ja vaikuttava koreografi suomalaisessa hiphop-skenessä. Persoonallinen tyyli, aksentit, attack ja vahva ilmaisu paistavat koreografioista läpi selkeästi. Adashan ja hänen kollegansa Hamzan tanssiryhmä ”SHAMELESS” onkin niittänyt mainetta ja mitalimenestystä SM-tasolla”

Tanssilajeina molempina päivinä toimivat Aggressive hiphop ja Dancehall fusion!
Tiiviskurssit tanssitaan Maria Jotunin koululla, osoitteessa Vuorikatu 9, 70100 Kuopio. Yhden tanssitunnin pituus on on tällä kertaa 90 minuuttia. (Huom. aiemmin ollut 75 minuuttia)
Hinta Urban Moves Kuopio ry:n jäsenille on 13 €/tanssitunti ja ei-jäsenille 15 €/tanssitunti. Lisäksi konservatorion ja AMK:n musiikin- ja tanssinopiskelijat saavat osallistua tiiviskurssille 13 euron hintaan.
Voit myös sallistua myös koko päiväksi hintaan 20€/25€.

Aikataulut:

Lauantai 24.11.2018

Aggressive hiphop klo 14.00-15.30

Dancehall fusion klo 15.45-17.15

Sunnuntai 25.11.2018

Agressive hiphop klo 12.00-13.30

Dancehall fusion klo 13.45-15.15

Lajikuvaukset:

Aggressive-Hip Hop

Pitäisi sisällään voimakasta street tanssia, jossa esiintyminen vahvasti mukana. Heittäytymistä, naaman käyttöä, asennetta, apinanraivoa, näyttämisen halua, taistelutahtoa sekä irtipäästämistä.

Dancehall-Femme-Street-Fusion

Tunnilla tanssitaan dancehall-tyyliseen biisiin ja tuodaan esille vahvasti naisellisuutta, viehätysvoimaa, röyhkeyttä ja ylpeyttä hyödyntäen street-tanssia sekä vahvoja vivahteita afrosta että dancehallista.

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSU

Tiiviskursseille voi ilmoittautua nyt heti sähköpostilla osoitteeseen tiiviskurssit@urbanmoves.fi, paikkoja on rajoitetusti ja tästä syystä ilmoittautuminen on sitova. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, mille tunneille haluat osallistua ja oletko Urban Movesin jäsen. Tiedustelut kursseista voi lähettää samaan osoitteeseen. Maksu hoidetaan tasarahalla paikan päällä ennen tanssitunnin alkua (vain käteinen, mielellään tasaraha).

 

 

Tiivarijuliste UMJaa sivu:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail