Tiiviskurssit

Tiiviskurssille saapuu opettajaksi Helsingistä Alexandra Pekanpalo aka Alexandra Ässä.

Lajeiksi lyötiin tällä kertaa tiskiin Dancehall Fusion, Hiphop sekä uutena tulokkaana Urban Movesin historiassa Twerk!
(Huom. Twerk-tunnille on 16-vuoden ikäraja.)
Tarkemmat kuvaukset opettajasta, tunneista yms. päivitetään pian.
Tanssit tanssitaan Hermannin Saleilla Haapaniemellä, osoitteessa Hermanninaukio 3 A (2 kerros), 70620 Kuopio.
Yhden tanssitunnin pituus on 75 minuuttia ja hinta Urban Moves Kuopio ry:n jäsenille on 13 €/tanssitunti ja ei-jäsenille 15 €/tanssitunti.Copy of DANCE(1)
Voit myös osallistua koko päiväksi hintaan 40 € /päivä ja Urban Movesin jäsenet voivat tanssia koko päivän hintaan 35 €.
Savonian musiikin ja tanssin opiskelijat ja konservatoriolaiset pääsevät tunneille jäsenhintaan.

AIKATAULU

Lauantai:
Hiphop 14.30 – 15.45
Dancehall fusion 16.00 – 17.15
Twerk 17.30 – 18.45

Sunnuntai:
Hiphop 11.00 – 12.15
Dancehall fusion 12.30 – 13.45
Twerk 14.00 – 15.15

LAJIT

Dancehall fusio:

Dancehall on Jamaicalainen katutanssityyli joka kumpuaa 100% maan kulttuurista. Lajissa on täysin oma liikekielensä ja laji kehittyy hyvin nopealla tempolla, jonka vuoksi onkin erittäin vaativa laji. Tunnilla tutustutaan lajin perusteisiin street twistillä ja tanssitaan koreografioita mimmityylillä.

Twerk:

Amerikassa syntynyt katutanssityyli, joka painottuu alakropan liikkeisiin. Tämä fyysisesti rankkalaji on mukaansa tempaava jossa keskitytään musiikin kuuntelemiseen ja rytmityksiin. Pääpaino lajissa on lantiolla ja pakaroilla tehtävillä liikkeillä. Tunnilla treenataan perustekniikat haltuun, harjoitellaan musiikin ja rytmien käyttämistä, kokeillaan eri asentoja sekä tanssitaan koreografiaa. K-16.

Hiphop:

Tämä laji ei esittelyjä kaipaa vaan lähes jokainen tietää mistä on kyse. Amerikassa syntSyksyn 2017 tiivarit järjestetään 25.- 26.11 lauantaina ja sunnuntaina.ynyt katutanssityyli jota tanssitaan hiphop ja rap musiikkiin.  Tunnilla keskitytään old school – tyylin, johon twistataan hieman new styleä.  Käymme läpi perus old school liikkeet, harjoitellaan freestyleä ja tehdään koreografiaa.

OPETTAJAIMG-20171014-WA0008

Alexandra on tanssinut koko ikänsä ja tanssinopettajana hän on toiminut lähes 10 vuotta mm. Helsingin tanssiopistolla, Tanssikoulu Flow:lla ja  Taidetehtaan Tanssikoululla.

Opetusten lisäksi Ässä on kisaillut myös aktiivisesti ja hyllystä löytyykin yksi SM kulta, pari hopeaa ja yksi pronssi. Ässä on valmentanut myös ryhmiä eri kisoihin ja katselmuksiin.
Hän keikkailee myös paljon ympäri vuoden erillaisissa tapahtumissa, eri artistien keikoilla ja musiikkivideoissa.

Tanssiharrastuksen hän aloitti baletilla ja showtanssilla josta siirtyi street-tanssin pariin ja nykyisin hänen lajiosaamisensa koostuukin enimmäkseen katutanssilajeista kuten; street/hiphop, dancehall reggae, house, locking, stepping ja twerkkaus (v. 2016 SM2) . Hän tykkää kuitenkin hyvin paljon fuusioimisesta ja sekoittaakin koreografioissaan erilaisia tyylilajeja keskenään.

Ässä on erittäin energinen ja iloinen persoona . Hänen tunneillaan on rento meno ja tärkeintä hänelle onkin tanssista nauttiminen, itsensä ilmaisu ja heittäytyminen. Tunneilla treenataan lihaskuntoa, tekniikkaa sekä esiintymistä, oman kehon hallintaa ja jorataan täysillä sekä fiilistellään hyvää musiikkia.

 

ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSU

Tiiviskursseille voi ilmoittautua nyt heti sähköpostilla osoitteeseen tiiviskurssit@urbanmoves.fi.
Paikkoja on rajoitetusti ja tästä syystä ilmoittautuminen on sitova. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, mille tunneille haluat osallistua ja oletko Urban Movesin jäsen. Tiedustelut kursseista voi lähettää samaan osoitteeseen. Maksu hoidetaan tasarahalla paikan päällä ennen tanssitunnin alkua (vain käteinen, mielellään tasaraha).

 

 

 

 

 Jaa sivu:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail