Urban Moves ja vuosi 2014

Urban Moves ry:n vuoden 2014 sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 21.1.2014 Maria Jotunin koululla. Kokouksessa käytiin läpi vuonna 2013 toteutetuneet asiat ja vuoden 2014 toimintasuunnitelma sekä valittiin hallitus vuodelle 2014. Uuteen hallitukseen saatiin mukaan paljon uusia jäseniä ja uusi hallitus on seuraavanlainen:

Minna Leminen, puheenjohtaja
Mia Määttä, varapuheenjohtaja
Jonna Vattulainen, 1. rahastonhoitaja
Shila Abedi, 2. rahastonhoitaja
Jenni Ilkka, sihteeri

Mikko Parviainen, jäsen
Tiina Toivonen, jäsen
Anni Horsmanheimo, jäsen
Piia Hottinen, jäsen
Julia Hämäläinen, jäsen
Jonna Kaukonen, jäsen
Erika Makkonen, jäsen
Jenni Vironen, jäsen

Sonja Tamminen, varajäsen
Isabel Coloma, varajäsen
Maija Mämmi, varajäsen
Marjo Oikarainen, varajäsen
Taru Väisänen, varajäsen

Urban Movesin toiminnasta voi lukea hieman tarkemmin Urban Moves -sivulta!

Urban Moves jatkaa edelleen laadukasta tanssin opettamista, järjestää tiiviskursseja huippuvierailijoiden kera sekä osallistuu paikalliseen tanssitoimintaan. Urban Moves toimii jäsenistönsä voimin ja jäsenille, joten mikäli sinulla on toiveita liittyen yhdistyksen toimintaan kuten tiiviskursseihin tai keksit kehityskohteita tai jotakin täysin uutta, älä epäröi kertoa mielipidettäsi! Voit kertoa asiasi kommentilla tälle sivustolle tai mielummin suoraan tanssiopettajallesi tai sähköpostilla osoitteeseen info@urbanmoves.fi.