UM Hallitus 2015

Urban Moves ry:n vuoden 2015 sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 19.1.2015 Maria Jotunin koululla. Kokouksessa käytiin läpi vuonna 2014 toteutetuneet asiat ja vuoden 2015 toimintasuunnitelma sekä valittiin hallitus vuodelle 2015. Uusi hallitus on seuraavanlainen:

Tiina Karttunen, puheenjohtaja
Minna Leminen, varapuheenjohtaja
Jonna Vattulainen, 1. rahastonhoitaja
Shila Abedi, 2. rahastonhoitaja
Julia Hämäläinen, sihteeri

Anni Horsmanheimo, jäsen
Erika Makkonen, jäsen
Jenni Vironen, jäsen
Jonna Kaukonen, jäsen
Maija Mämmi, jäsen
Mia Määttä, jäsen
Mikko Parviainen, jäsen
Tiina Toivonen, jäsen

Jenni Ilkka, varajäsen
Taru Väisänen, varajäsen

Urban Movesin toiminnasta voi lukea hieman tarkemmin Urban Moves -sivulta!

Urban Moves jatkaa edelleen laadukasta tanssin opettamista, järjestää tiiviskursseja huippuvierailijoiden kera sekä osallistuu paikalliseen tanssitoimintaan. Urban Moves toimii jäsenistönsä voimin ja jäsenille, joten mikäli sinulla on toiveita liittyen yhdistyksen toimintaan kuten tiiviskursseihin tai keksit kehityskohteita tai jotakin täysin uutta, älä epäröi kertoa mielipidettäsi! Voit kertoa asiasi suoraan tanssiopettajallesi, kommentilla tälle sivustolle tai sähköpostilla osoitteeseen info@urbanmoves.fi.

Jaa sivu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail