Kiinnostaako katutanssit ja haluat mukaan järjestämään toimintaa? Tule mukaan UM-hallitukseen!

Jälleen on yksi vuosi taas tanssittu ja se tarkoittaa sitä, että kohta on Urban Moves Kuopio ry:n vuosikokouksen ja uuden hallituksen muodostamisen aika! Yhdistyksen hallituksen jäsenet ovat ne henkilöt, jotka järjestävät ja ylläpitävät yhdistyksen toimintaa eli tanssitunteja, tiiviskursseja ja paljon muuta.

Kiinnostaisiko sinua tulla mukaan yhdistyksen toimintaan? Mukaan tuleminen ei vaadi mitään aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta tai mistään muustakaan! Yhdistyksellä on tiettyjä tehtäviä kuten sihteeri, rahastonhoitaja ja markkinointivastaava, mutta mukaan tulo ei vaadi näiden tehtävien vastaanottamista vaan voit tulla mukaan hallituksen jäseneksi ja pääset suunnittelemaan yhdistyksen toimintaa muiden hallituslaisten kanssa! Jos erityisesti jokin tietty tehtävä kiinnostaa niin siihen järjestetään kattava perehdytys eli täysin nollista ei tarvitse kenenkään aloittaa.

Yhdistyksessä mukana oleminen on hyvä keino kokea ja oppia uutta, tutustua uusiin ihmisiin sekä saada kokemusta vaikka tapahtumien järjestämisestä, laskutuksesta tai nettisivujen ylläpidosta. Jatkoa ajatellen kaikki järjestötoiminta näyttää myös hyvältä CV:ssä – saat toiminnassa mukana olosta todistuksen!

Erityisesti yhdistyksellä olisi haussa rahastonhoitaja, koska nykyinen tehtävänhoitaja jättää hallituksen vuoden vaihteessa. Hyvä tilaisuus varsinkin alaa opiskelevalle harjoitella asioita käytännössä. Tähänkin tehtävään järjestetään tarvittaessa perehdytys.

Jos katutanssit ovat siis lähellä sydäntäsi ja olet yli 16-vuotias niin tule mukaan hallitukseen! Lisätietoja toiminnasta ja paikoista voi kysellä sähköpostilla osoitteesta info@urbanmoves.fi tai vaikkapa nykäistä hallituksen jäsentä pikkujouluissa hihasta! Ja vaikka Yhdistys olisi sinulle aivan uusi eikä katutanssitkaan oikein kiinnosta, mutta haluat mukaan järjestötoimintaan ja kerryttää kokemuksiasi niin ota yhteyttä! Rahastonhoitajan tehtävään liittyvät kysymykset voi lähettää myös suoraan nykiselle rahastonhoitajalle sähköpostilla osoitteeseen laskutus@urbanmoves.fi.

Tervetuloa mukaan toimintaan!