UM-hallitus 2016

Urban Moves ry:n vuoden 2016 sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 20.1.2016 Maria Jotunin koululla. Kokouksessa käytiin läpi vuonna 2015 toteutetuneet asiat ja vuoden 2016 toimintasuunnitelma sekä valittiin hallitus vuodelle 2016. Uusi hallitus on seuraavanlainen:

Tiina Karttunen, puheenjohtaja
Maija Mämmi, varapuheenjohtaja
Jonna Kaukonen, 1. rahastonhoitaja
Jenni Vironen, 2. rahastonhoitaja
Anni Horsmanheimo, sihteeri
Erika Makkonen, jäsensihteeri

Sara Harjamäki, jäsen

Jonna Vattulainen, varajäsen

Minna Leminen, varajäsen

Urban Movesin toiminnasta voi lukea hieman tarkemmin Urban Moves -sivulta!

Urban Moves jatkaa edelleen laadukasta tanssin opettamista, järjestää tiiviskursseja huippuvierailijoiden kera sekä osallistuu paikalliseen tanssitoimintaan. Urban Moves toimii jäsenistönsä voimin ja jäsenille, joten mikäli sinulla on toiveita liittyen yhdistyksen toimintaan kuten tiiviskursseihin tai keksit kehityskohteita tai jotakin täysin uutta, älä epäröi kertoa mielipidettäsi! Voit kertoa asiasi suoraan tanssiopettajallesi, kommentilla tälle sivustolle tai sähköpostilla osoitteeseen info@urbanmoves.fi.

Jaa sivu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail