Kaikki vaatteet puoleen hintaan!

Urban Moves pistää hulinaksi ja tarjoaa maaliskuun loppuun saakka kaikki vaatteet puoleen hintaan! Tarjolla on tyylikkäillä Urban Moves-logoilla varustettua t-paitaa, hupparia ja housuja, jotka sopivat täydellisesti niin tanssitunneille kuin muihinkin vapaa-ajan rientoihin. Ostaminen onnistuu niinkin helposti, että ilmoitat vain haluamasi tuotteet ja niiden koot sähköpostilla osoitteeseen myynti@urbanmoves.fi, tilaus vahvistetaan vastauksella, tuote toimitetaan tanssitunnillesi ja maksat tuotteen tasarahalla samalla kun saat sen itsellesi! Voit myös ostaa tuotteita suoraan paikan päällä! Huom! Vain käteismaksu, mielellään tasaraha. Tuotteiden tarkemmat kuvaukset, hinnat sekä kuvat löytyvät osiosta UM-Vaatteet.

Jaa sivu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail