Tällä viikolla alkaa Urban Movesin viikottaiset tanssitunnit ja mitä ne olisivatkaan ilman mahtavia opettajiamme!

Urban Moves esittelee tämän viikon aikana tuntiemme opettajat ja ensimmäisenä vuorossa on lasten&nuorten ja HipHop – alkeet tuntien opettaja

Sara Harjamäki
Sara on 2saraharjamaki3-vuotias, Seinäjoelta kotoisin oleva tanssinopettajaopiskelija. Sara opiskelee Savonia-ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi kolmatta vuotta. Sara on tanssinut niin balettia kuin nykytanssia, jazztanssia ja hiphopia. Opetuksessaan hän haluaa tuoda esiin positiivista ja energistä fiilistä, joka luo turvallisen oppimisilmapiirin.
Sara painottaa opetuksessaan myös rohkeutta oman tyylin löytämiseen ja tanssijan monipuolisuuteen.

Suosikkitanssityylikseen Sara meiltää showtanssin ja tanssillisiksi esikuvikseen hän nimeää Request Dance Crew:n sekä Jenna Dewanin.

 

Kysyimme Saralta myös hänen parasta tanssimuistoaan sekä tämän kesän parasta muistoa:

Paras tanssimuistoni on lapsuuden tanssileirit Etelä-Pohjanmaan opistolla, jossa kävin joka kesä 16-vuotiaaksi asti. Lisäksi myös se on parhaita tanssimuistojani, kun pääsin opiskelemaan tanssia.
Tämän kesän paras kesämuistoni on Turun reissu tarkoituksena päätyä Ruisrockkiin. Monen mutkan kautta löysimmekin ystäväni kanssa itsemme vahingossa Tikkurilan Sokos hotellista, jossa vietimme kaksi yötä sairastellen oksennustautia ja kuumetta. Se oli surkuhupaisuutensa vuoksi ihan paras reissu, vaikka aluksi tuntui siltä, että koko reissu on pilalla. Loppujen lopuksi siitä tuli kuitenkin yksi kesän kohokohdista

 Tervetuloa Saran tunneille!