Hiphop – Alkeisjatkon opettaja Jonna Kaukonen

Viimeisimpänä, muttei lainkaan vähäisimpänä esittelemme rakkaan taiturimme, Jonna Kaukosen!  Jonna opettaa Urban Movesin HipHop – alkeisjatkotuntia.

Jonna on kotoisin Lahdesta ja valmistunut  Kuopion musiikkilukion tanssilinjalta. HipHopin hän on aloittanut 14- vuotiaana ja on harrastanut ja tutustunut myös muihin tanssilajeihin (mm. baletti, nykytanssi, showtanssi, latinotanssit ja streetlajit). Jonna pyrkii tunneillaan vaihteleviin sarjoihin, jotta jokainen löytäisi oman tyylinsä tanssia. Hän haluaa myös haastaa oppilaitaan tanssimaan asenteella, tulkitsemaan musiikkia  sekä pitämään hauskaa. Tervetuloa Jonnan tunneille torstaisin kello 19-20! Tässä vielä lisätietoa Jonnasta, joka muuten toimii myös Urban Movesin hallituksessa toisena rahastonhoitajana. =)

Tanssilliset esikuvat/suosikit? 
Quick Crew ja ReQuest Dance Crew ovat kuuluneet viime vuosina suosikkeihini, tosin innostun aina uusista mielenkiintoisita ryhmistä ja tanssijoista, joten kiinnostukseni vaihtelee kausittain.

Mieleisin tanssityyli?
Rakastan kaikkea, mutta naisellinen liike lähtee parhaiten.

Paras tanssimuistosi?
Ah, hyviä tanssimuistoja on niiiin paljon! Ehdottomasti parasta on onnistumisen fiilis ja itsensä yllittäminen. 
Muistan vahvasti kun aloitin hopin ja tanssimme Kat Delunan biisin Run the show-musavideon koreota ja sain siitä älyttömän fiiliksen ja onnistumisen tunteen. Myös UM:n entinen opettaja Sonja Tamminen pakotti minut joskus improomaan ja silloin pääsin pahimman pelkoni yli, siitä jäi huikea fiilis    vaikkakin siinä hetkessä Sonja ei kuulunut suosikki-ihmisieni joukkoon. Kiitos Sonjalle!

Tämän kesän paras muisto? 
Kesällä tapahtui paljon, joten vaikea tässäkin nimetä vain yhtä. Juhannuksena Tahkolla Teflon Brothersien keikalla esiintyminen kuuluu kyllä           ehdottomasti kärkeen, yhdessä Lapin reissun kanssa.

 

Jaa sivu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail