Taiteen edistämispäivänä 1.12 tavataan Katutaidekadulla!

Kuopio
Tänä vuonna Urban Moves viettää pikkujoulujaan isommin!
Pikkujoulut järjestetään osana  Taiteen edistämispäivää, jota vietetään 1. joulukuuta 2016 monimuotoisen ja moniulotteisen katutaiteen parissa.
Kyseessä on vuosittainen, valtakunnallinen Taiteen edistämispäivä.
Vuosi 2016 on lasten- ja nuortenkulttuurin teemavuosi ja myös Taiteen edistämispäivä huomioi erityisesti tätä kohderyhmää ja heidän kanssaan toimivia tahoja. Taiteen edistämispäivä on  Taiken #taideonlasten-teemavuoden huipennus.
Toistakymmentä tapahtumaa ympäri Suomea tekevät lasten ja nuorten kulttuuria näkyväksi erilaisilla katutaidetapahtumilla. Tapahtumat ovat rakentuneet taiteilijoiden sekä lasten ja nuorten yhteistyöllä.
Taiteen edistämisen päivää juhlitaan Kuopiossa aamusta iltaan, monenlaisen toiminnan merkeissä. Luvassa on niin katutaidetta, katutanssia kuin taidekahvilaa!
Illalla Nuorisotalo 44:ssa (osoitteessa Kauppakatu 44, 70110 Kuopio) on luvassa Urban Movesin harrastajien  tanssiesityksiä, muiden yhteistyökumppaneiden taide-esityksiä sekä tietenkin mukavaa yhdessäoloa! Mikälöi liikut Kuopion keskustan alueella tuona päivänä, pidä silmät auki välillä 10-14!
Illan  tapahtuman ovet aukeavat jo kello 16, Urban Moves paikalla kello 18-20.
Tapahtumaan on kaikilla vapaa pääsy, tuo siis ystäväsi ja tuttavasi mukaan!

Vieraile tapahtuman sivustolla osoitteessa
http://taiteenedistamispaiva.taike.fi/

Tapahtumasta infoa myös Facebook – sivuillamme sekä Instagram-tilillämme @urbanmoveskuopio.

 

Jaa sivu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail