Urban Moves hallitus 2017

Urban Moves ry:n vuoden 2017 sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 25.1.2017 Maria Jotunin koululla. Kokouksessa käytiin läpi vuonna 2016 toteutetuneet asiat ja vuoden 2017 toimintasuunnitelma sekä valittiin hallitus vuodelle 2017. Uusi hallitus on seuraavanlainen:

Petronella Lehtiniemi, puheenjohtaja
Tiina Karttunen, varapuheenjohtaja
Sirpa Korhonen, rahastonhoitaja
Anni Horsmanheimo, sihteeri
Erika Makkonen, jäsensihteeri
Sara Harjamäki, jäsen
Erika Lemettinen, jäsen
Ronja Hynynen, jäsen

Katja Tikkanen, varajäsen

Urban Movesin toiminnasta voi lukea hieman tarkemmin Urban Moves -sivulta!

Urban Moves jatkaa edelleen laadukasta tanssin opettamista, järjestää tiiviskursseja huippuvierailijoiden kera sekä osallistuu paikalliseen tanssitoimintaan. Urban Moves toimii jäsenistönsä voimin ja jäsenille, joten mikäli sinulla on toiveita liittyen yhdistyksen toimintaan kuten tiiviskursseihin tai keksit kehityskohteita tai jotakin täysin uutta, älä epäröi kertoa mielipidettäsi! Voit kertoa asiasi suoraan tanssiopettajallesi, kommentilla tälle sivustolle tai sähköpostilla osoitteeseen info@urbanmoves.fi.

Jaa sivu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail