Syksyn 2018 Tiiviskurssit

Tiivarijuliste UM

Boom boom pow! Urban Movesilla on kunnia saada ihana Adasha Moore vierailevaksi opettajaksi Kuopioon! Adashan katutanssiworkshopit järjestetään 24-25.11 MARIA JOTUNIN KOULULLA! (Vuorikatu 9)

Lajit;
Agressive Hip-Hop (90min)

Pitää sisällään voimakasta streettanssia, jossa esiintyminen vahvasti mukana. Heittäytymistä, naaman käyttöä, asennetta, apinanraivoa, näyttämisen halua, taistelutahtoa sekä irtipäästämistä (jenkkityylistä).

Dancehall-Street-Fusion (90min)

Tunnilla tanssitaan dancehall-tyyliseen biisiin ja tuodaan esille vahvasti naisellisuutta, viehätysvoimaa, röyhkeyttä ja ylpeyttä hyödyntäen street-tanssia sekä vahvoja vivahteita afrosta että dancehallista.
”Adasha on, noin ihan muutenkin kuin tanssissa, tyylinsä ja persoonansa puolesta räväkkä! Hän tuo esille erilaisia tunteita tanssin kautta, joten heittäytyminen ja esiintyminen ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Koreoissa on nähtävissä räjähtävää energiaa ja niin asennetta kuin naisellisuuttakin.
Adasha on kovan luokan tekijä ja vaikuttava koreografi suomalaisessa hiphop-skenessä. Persoonallinen tyyli, aksentit, attack ja vahva ilmaisu paistavat koreografioista läpi selkeästi. Adashan ja hänen kollegansa Hamzan tanssiryhmä ”SHAMELESS” onkin niittänyt mainetta ja mitalimenestystä SM-tasolla”

Aikataulut:

LA
AGRESSIVE HIPHOP
KLO 14-15.30

DANCEHALL STREET FUSION
15.45- 17.15

SU
AGRESSIVE HIPHOP
KLO 12-13.30

DANCEHALL STREET FUSION
KLO 13.45-15.15

Ilmoittautumiset: Sähköpostilla osoitteeseen
tiiviskurssit@urbanmoves.fi
(sähköpostissa mainitse nimesi, mille tunneille osallistut ja oletko yhdistyksen jäsen.)

Hinta: jäsenet 13e\90min ja ei-jäsenet 15e/90min.

Huom! Vain käteismaksu paikanpäällä, mieluusti tasaraha!

 

Tiivarijuliste UM

Jaa sivu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail