Kevään 2019 Tiiviskurssit

Nyt räjäytetään Urban Movesin 10v-juhlavuosi käyntiin ryminällä!

Vuoden ensimmäiselle tiiviskurssille saamme opettajaksi aivan ihanan Sonja Tammisen ja pääsemme testailemaan rajojamme kolmen eri lajin tahdissa.

HUOM! Valitettavasti toinen opettajista, Shila Abedi on joutunut peruuttamaan, mutta lajitarjonta ja aikataulut pysyvät edelleen samana!

Hiphop Freestyle:

Workshopissa keskitytään improvisaatioon ja freestyleen eli vapaaseen tanssin ilmaisuun. Tunti koostuu  pääasiassa erilaisista harjoitteista, joiden avulla tutustutaan oman liike kieleen ja oman liikkeen luomiseen. Tunnilla myös ringittelemme ja tutustumme batlaamiseen. Workshop on tarkoitettu niin aloittelijoille, kun edistyneillekkin tanssijoille.

Koreografia:

Tällä tunnilla keskitytään koreografian oppimiseen ja työstämiseen. Koreografia on Shilan ja Sonja yhdessä luoma. Heidän tunnistettavassa tyylissä yhdistyvät hip hopin eri elementit sekoittuen muihin katutanssi alalajeihin mm, waackingiin. Samaa koreografiaa työstetään lauantaina ja sunnuntaina. Taito tasoiltaan workshoppi soveltuu jatko/edistyneille.

Paikka: Hermannin tanssisalit, Hermanninaukio 3

Aikataulut:

HipHop

13.15  – 14.30

Koreografia

14.45 – 16.00

Hiphop – Freestyle

16.15 – 17.30

Hinta:

Urban Movesin 10 – vuotisjuhlavuoden kunniaksi Urban Movesin jäsenet saavat osallistua tiiviskursseile hintaan 10 euroa/workshop! Alennus koskee myös Lumitin ja Savonian tanssialan opiskelijoita. Muille hinta on 12 euroa/workshop.

Voit myös osallistua koko päiväksi hintaan 25 euroa/ koko päivä (alennusryhmät) tai 30 euroa/ koko päivä.

Huom! Vain käteismaksu paikanpäällä, mieluusti tasaraha!

TIIVISKURSSIN AIKANA VOIT OSTAA PAIKAN PÄÄLTÄ UPOUUSIA URBAN MOVESIN T-PAITOJA JA KOLLAREITA, VARAA SIIS EXTRA KÄTEISTÄ MUKAAN. Hinnat ja tiedot vaatteista löydät täältä!

Ilmoittautumiset:

Sähköpostilla osoitteeseen
tiiviskurssit@urbanmoves.fi
(sähköpostissa mainitse nimesi, mille tunneille osallistut ja oletko yhdistyksen jäsen.)

Shila ja Sonja ovat tehneet yhteistyötä Urban Movesin alkuajoilta saakka. Alkuun he tutustuivat halitustoiminnan kautta ja myöhemmin muodostivat LooseMoose tanssiduon, johon kuuluu myös tällä hetkellä kuvaaja. Sonja ja Shila ovat opettaneet yhdessä Urban Movesin koreografiatuntia ja sitä kautta Urban Movesin tanssijat ovat päässeet myös tutustumaan Suomen tanssikilpailu – skeneen.

Sonja Tamminen on harrastanut laajasti eri tanssilajeja aina 5-vuotiaasta lähtien. Sibelius lukion tanssilinjalta valmistuttuaan Sonja on jatkanut opintojaan muun muassa Tukholman Balletakademmiessä. Tukholmassa asuessaan Sonja löysi katutanssit, jotka ovat siitä asti olleet Tammiselle suuri intohimo. Savonian Ammattikorkeakoulusta Sonja valmistui vuonna 2015 päälajinaan jazz-tanssi, ja tutkinnon jälkeen Sonja on tehnyt tanssijan töitä niin Euroopassa kuin Suomessakin. Opettajana Sonjalle on tärkeää että tunneilla tehdään täysillä töitä, mutta hyvällä meiningillä. Opettajana Sonja kannustava, mutta tinkimätön. Musikaalisuus, heittäytyminen ja itseensä uskominen on vahvasti läsnä tunneilla.

Shila Abedi on aloittanut hiphop tanssin Jyväskylässä noin 15-vuotiaana. Hän on kokeillut useita eri tanssilajeja vuosien aikana, mutta katulajit erityisesti hiphop ja waacking ovat olleet lähinnä sydäntä. Shila on ollut Urban Movsein hallituksessa aikoinaan yhteensä 6 vuotta ja opettanut Kuopiossa useamman vuoden eri tasoisia hiphop tunteja. Shilan tunnilla pääasia on hyvällä fiiliksellä nauttia tanssimisesta ja musiikista. Tekniikka ei ole pääroolissa, vaan koreografian tanssiminen ja hyvä energia. Lauantaina ja sunnuntaina tunneilla on molemmissa avointaso, joten kaikki ovat tervetulleita! Katutanssitaustasta on kuitenkin hyötyä, jotta koreografiaan pääsee mukaan.

Jaa sivu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail