Kevätkausi 2020

Hyvää uutta vuotta 2020 tanssin ystävät!

Urban Movesin keväkausi käynnistyy ensi viikolla ja mukaan ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudetkin tanssijat!
Tuntikarttaan uutena tulokkaana saapuu HIPHOP FREESTYLE – tunti!
Tunti sopii kaikille, jotka haluavat kehittää freestyle-taitojaan, mutta erityisesti oppia heittäytymään! Hiphop – Freestyle on hyvän mielen tunti, joka sopii ihan kaikille taitotasosta riippumatta. Tunneilla tehdään improvisaatioharjoituksia, tekniikkaharjoitteita, työskennellään pari – ja ryhmätyöskentelynä sekä itsenäisesti. Freestyle- tunnilla opit tulkitsemaan musiikkia, hahmottamaan tilan käyttöä, heittäytymään, kuuntelemaan itseäsi ja etenemään kohti omaa yksilöllistä tyyliästi. Pääpaino on hauskan pidossa ja yhdessä tekemisessä! Tuntia luotsaa Tiina Karttunen.
Saimme myös uuden vahvistuksen riveihimme, kun Ninni Kelokaski ottaa lasten ja Hiphop – Perustason ryhmän opetettavakseen.

Tervetuloa mukaan, kaikilla tunneilla on vielä tilaa!

🕺
Jaa sivu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail