Koronatiedotus.

Tervehdys rakkaat Urban Moves Kuopion jäsenet!

Tämänhetkinen tilanne koskettaa syvästi nyt meitä kaikkia kulttuurin tekijöitä. Myös rakas yhdistyksemme sekä sen toiminta on ottanut oman osumansa ja tämä surettaa meitä sydänjuuriamme myöten.
Pohjustuksena kaikille oppilaille ja oppilaidemme vanhemmille;
Yhdistyksemme toimii täysin vapaaehtoisvoimin, joka koostuu opiskelijoista ja tanssinopettajista.  Yhdistyksellämme ei ole valitettavasti myöskään vakituista toimitilaa. Tilat ja salit ovat kaupungilta vuokrattu ja kaupungin toimesta tilojen käyttövuorot ovat peruttu. Nämä kaikki edellä mainitut seikat hankaloittavat tilannetta entuudestaan, MUTTA MEHÄN EMME LANNISTU! Uskomme yhteisömme voimaan, opettajiemme ammattitaitoon, sekä yhdistyksen 10-vuotisen taipaleen kantavan meidät maaliin!

Eniten varmasti mietitte kuinka tunnit toteutuvat tulevaisuudessa.
Tuntien korvausmenetelmät ovat seuraavanlaiset;
Opettajat tulevat tekemään oppilaille etäopetusmateriaalia. Roope Ryöppyä lainaten; ”Tanssituntien jatkaminen tarjoaa rutiinia, liikuntaa ja tekemistä etätyöskentelyn arjen keskellä sekä nuoremmille oppilaille turvallisuuden ja jatkuvuuden tunnetta muuttuneeseen elämäntilanteeseen”
Opettajat videoivat harjoitteet, sekä sarjat, jotka jaetaan suljetun linkin taakse, jonka kautta kaikilla harrastajilla on kaikkien tuntien materiaalit käytössään. Linkki opeutsmateriaaleihin tulee ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin.
Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun myös kotioloissa! Videoiden sisältö on toteutettu niin, että tanssiharjoitteet on mahdollista tehdä myös pienessä tilassa.
Näemme tämän myös hyvänä tilaisuutena oppia lisää katutanssikulttuurista ja haluammekin jakaa teille videomateriaalien lisäksi suosituksia esim. dokumenttisarjoihin, kirjoihin, musiikkeihin ja työkaluja oman tanssijuuden edistämiseen. Videoita tullaan julkaisemaan kuluvan viikon aikana.

Toinen varmasti monia mietiyttävä asia on harrastemaksujen maksaminen ja siihen liittyvä menettely.
Yhdistyksemme on pyrkinyt tarjoamaan tanssitunteja edulliseen hintaan ja toimintamme on budjetoitu niin, että jokainen harrastusmaksu on toiminnan pyörimisen kannalta välttämätön. Tilanteesta huolimatta yhdistyksemme kulut juoksevat ja on vaarana, että toimintamme kaatuu.
Kevät on tunteineen pyörinyt jo puoleen väliin saakka ja etäopetus korvaa tunnit siihen asti kunnes koronatilanne helpottaa.
Täten harrastusmaksut erääntyvät maksettavaksi. Poikkeustilanteen lomassa olemme myös yhdistyksenä valmiita joustamaan laskujen eräpäivissä, sillä ymmärrämme, että tilanne koskettaa taloudellisesti jokaista.
Pyrimme järjestämään korvaavaa opetusta niin, että jokainen kokee saavansa rahoillensa vastinetta.
Otamme avoimesti vastaan palautetta etäopetuksen laadusta ja mahdollisista kehitysehdotuksista!

Tavoitteenamme on pystyä järjestämään tunteja, workshopeja ja tapahtumia ensi syksynäkin. Kiitos kärsivällisyydestä ja tapaamme etäopetuksien lomassa❤
Mikäli sinua askarruttaa jokin, meihin voi olla yhteydessä sähköpostiosoitteeseen
info@urbanmoves.fi.

Urban Movesin Kuopio haluaa lähettää vilpittömän kiitoksen ja tukensa kaikille yhteistyökumppaneille ja yrityksille, yhdistyksille, sekä tanssikouluille, jotka ovat samassa tilanteessa.

Tsemppiä kevääseen kaikille!

Rakkain terkuin,
Urban Movesin hallitus