Vuosikokous

Urban Moves Kuopio ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 27.5.2020 klo 17 alkaen. Poikkeustilan ja kokoontumisrajoitusten vuoksi kokous järjestetään tänä vuonna Zoomin välityksellä. Kokouksessa käydään läpi yhdistyksen mennyttä vuotta, hyväksytään yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2020 ja valitaan uusi hallitus tulevalle toimikaudelle.

Urban Movesin hallitus kaipaa myös uusia jäseniä joukkoonsa! Hallitus koostuu katutanssista kiinnostuneista nuorista ja aikuisista. Hallituslaiset vaihtuvat jatkuvasti, ja toiminnan jatkumiseksi olisi hienoa, että hallitukseen saataisiin uusia, innokkaita jäseniä oppimaan yhdistyksestä ja sen toiminnasta. Erityisesti tänä vuonna hallituksessa on avoinna tavallisten jäsenien paikkojen lisäksi rahastonhoitajan ja sihteerin paikat.
Hallitustoiminta on antoisaa ja opettavaista! Tule mukaan hallitukseen ja pääset järjestämään tapahtumia, tanssitunteja, tiiviskursseja ja ylläpitämään katutanssikulttuuria Kuopiossa mahtavassa porukassa! Hallitukseen liittyäksesi sinun tulee olla vähintään 15-vuotias.

Jos haluat osallistua vuosikokoukseen, lähetä säköpostilla viesti osoitteeseen info@urbanmoves.fi, niin lähetämme sinulle linkin Zoom-vuosikokoukseen. Kokoukseen osallistuminen ei velvoita sinua liittymään hallitukseen.

Nähdään kokouksessa!
Terkuin Urban Movesin väki

Jaa sivu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail