Kevät 2021

Kevätkausi alkaa 12.1.2021

Urban Movesin tunnit jatkuvat jälleen kevätlukukauden merkeissä  12.1.2021 alkaen! Tuntien lukujärjestys ja  opetuspaikat pysyvät samoina kuin syksyllä. Myös kevään opettajat ovat samat kuin syksyllä, lukuunottamatta lasten- ja nuortenryhmiä joiden opettajana keväällä aloittaa ihana Elina Kuivalainen.

Muistathan ilmoittautua kevätkaudelle uudelleen ilmoittautumislomakkeella! Kaikkiin ryhmiin mahtuu mukaan myös uusia harrastajia, ja tanssiharrastuksen voi aloittaa myös kesken kauden. Ensimmäinen kokeilukerta on aina ilmainen, ja ilmoittautumisen voi tehdä ensimmäisen kokeilukerran jälkeen.

Tämänhetkiset koronapandemiasta johtuvat Kuopion kaupungin kokoontumisrajoitukset eivät koske harrastustoimintaa, joten tuntimme saavat jatkua normaalisti. Urban Moves seuraa ja noudattaa jatkuvasti uusia mahdollisia rajoituksia ja ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Suosittelemme tunneilla käytettävän kasvomaskia sekä pesemään kädet ennen tuntitilanteeseen saapumista ja siitä poistuttaessa. Varmistetaan yhdessä turvallisen harrastustoiminnan jatkuminen!

Nähdään ensi viikolla!


Jaa sivu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail