Akrobatian tiiviskurssi 3.12. – PERUUNTUNUT

EDIT 2.12. TIIVISKURSSI PERUUNTUNUT 
Valitettavasti emme saaneet tarpeeksi osallistujia kurssillemme, joten joudumme perumaan tiiviskurssin. Sunnuntaina pidetään kuitenkin avoimet katutanssijamit klo 17-20, joten tervetuloa jameihin! Osallistujille palautetaan kurssimaksut.

Workshop alert!

Sunnuntaina 3.12. Juho Seppänen pitää akrobatiatunnin Puistokoululla klo 17-18.30. Tämän jälkeen ilta jatkuu katutanssijamien merkeissä. Tunnilla on avoin taso.

Tällä kurssilla opit perusteet akrobatiaharjoitteluun, käymme läpi mm. päällä -ja käsilläseisontaa, yksinkertaisia voltteja ja venyttelyä. Juholla on yli 10 vuotta kokemusta breikistä ja hänellä on vahva taitopohja akrobatiassa.

Tervetuloa mukaan temppuilemaan ja jammailemaan!

Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Lisää tietoja Tiiviskurssit välilehdeltä