Kevään tapahtumat

Kevätkausi alkaa lähestyä loppuaan, mutta vielä on tunteja ja tapahtumia jäljellä!

Alla on listattuna kaikki loppukevään päivämäärät ja tapahtumat, laita ne ylös kalenteriin ja tule mukaan!

VIIKKOTUNNIT
Viikkotunnit loppuvat torstaina 2.5. eli vielä on kolme kertaa jäljellä! 
To 18.4.
To 25.4.
To 2.5.

KEVÄTNÄYTÖS
Su 5.5. klo 16-17
KUKA:n tanssiryhmien esitykset Kulttuuriareena 44:n isossa salissa. Oppilaiden läheiset ja kaverit tervetulleita seuraamaan näytöstä. Vapaa pääsy. Kevätnäytöksen jälkeen jatkuu Sade ry:n järkkäämät jamit klo 17-19! 

JAMIT
Su 21.4. klo 17-19, Ohjaajana Mira
Su 28.4. klo 17-19, Ohjaajana Mira
Su 5.5. klo 17-19, Kevään viimeiset jamit! Paikkana Kulttuuriareena 44:n iso sali, heti KUKA:n kevätnäytöksen jälkeen. Klubimeininkiä ja yhteistä jammailua!

VUOSIKOKOUS
Ti 28.5. klo 16.30 Kahvila Brü
Kokouksen tarkoitus on valita uusi hallitus ja sen lisäksi käydä läpi kulunutta vuotta. Vuosikokoukseen ovaat kutsuttuja kaikki Kuopion Katutanssiyhdistyksen jäsenet, sekä jäseneksi haluavat. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia kuopionkatutanssi@gmail.com

AMFIJAMIT
Su 8.6. klo 12-17
AMFIJAMIT on ikärajaton ja maksuton katutanssitapahtuma Kuopion Kaupunginteatterin Amfiteatterilla.

Ohjelmassa on kaikille avoimet DJ -workshop sekä katutanssiworkshopit sekä esitykset Kuopion Katutanssiyhdistykseltä, Meet On Streetiltä, Soul & Sweatilta, Kuopion Tanssistudioilta sekä Kuopio Breakingilta.

Kohokohtana ALL STYLES BATTLE johon voi vapaasti ilmoittautua sähköpostilla: meetonstreet.marikki@gmail.com. Battlen DJ:nä toimii SM-kisoissakin marinoitunut DJ TUHOJUHO ja juontajana MC MARIKKI Meet On Streetiltä. Osallistuminen on ilmaista, ilmoittautuminen yksilönä ja crewit arvotaan. Voittaja crew valitaan yleisöäänestyksellä ja jatkorundille se pistetään puoliksi.

Tapahtumasta löytyy pientä syötävää, tägi-seinä sekä pride -viikon hengessä sateenkaareva pinssi -työpaja ja glitteröintiä.