Yhdistystoiminta

Kuopion katutanssiyhdistys ry (KUKA ry) on voittoa tavoittelematon yhdistys. Olemme itse nuoria tanssin harrastajia ja tahdomme palvella toiminnallamme muita tanssinharrastajia parhaamme mukaan. KUKA ry:n jäsenenä pääset osaksi Kuopiolaista katutanssikulttuuria, kokeilemaan erilaisia katutansseja tiiviskursseilla ja osallistumaan muuhun yhdistyksen toimintaan.

Yhdistyksen jäsenyys maksaa 25€/vuosi. Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä milloin vain laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen kuopionkatutanssi@gmail.com. Myös kannatusjäsenyys on mahdollista ja tällöin jäsenmaksu on 30€ tai enemmän. Mikäli haluat tukea toimintaamme ja liittyä kannattajajäseneksi, ota yhteyttä kuopionkatutanssi@gmail.com

 

HALUATKO MUKAAN TOIMINTAAN?

Kuopion katutanssiyhdistyksen hallitus vaihtuu vuosittain. Etsimme innokkaita, 15 vuotta täyttäneitä henkilöitä mukaan toimintaan. Yhdistys ei toimi ilman aktiivisia hallituslaisia, joiden ansiosta Kuopiossa pidetään yllä katutanssikulttuuria erittäin huokeaan hintaan.

Yhdistyksen hallituksessa pääsee vaikuttamaan Kuopion katutanssikulttuuriin, saa uusia kavereita, oppii yhdistystoimintaa leppoisaan tapaan, sekä oppii järjestämään erilaisia projekteja. Mukaan hallitukseen on mahdollista päästä osallistumalla toukokuussa järjestettävään vuosikokoukseen.

”Hallituksen varapuheenjohtajana otan päävastuun hallituksen asioista, mikäli puheenjohtaja ei pääse paikalle. Olen oppinut paljon järjestötoiminnasta, tapahtuman järjestämisestä ja markkinoinnista sekä tanssinut itseni pyörryksiin. Olen iloinen, että sain olla mukana järjestämässä ja tarjoamassa katutanssia Kuopiossa. Ja parasta on, että laadusta tinkimättä meidän tunnit ovat hinnaltaan mahdollisia kaikille. Ihana kuulla, kun innostuneita harrastajia riittää, Urban Movesille on siis selkeästi kysyntää!” -Hanski, UM varapj. 2011

”Urban Movesin rahastonhoitaja vastaa yhdistyksen kirjanpidosta, palkanmaksusta sekä laskutuksesta ja huolehtii osaltaan toiminnan kannattavuudesta. Tehtävä edellyttää jonkinmoista intohimoa lukuja ja koneella näpyttelyä kohtaan, mutta ei ole rakettitiedettä. Ajallisesti tehtävät vievät vain muutaman tunnin kuukaudessa, mikä on mielestäni pieni panos UM:n toiminnan ylläpitämiseksi. Viihdyin rahastonhoitajan roolissa kaksi vuotta, kunnes koiraharrastus vei mukanaan. Parasta on, että olen yhdistystoiminnan myötä tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin ja saanut olla mukana järjestämässä katutanssin harrastusmahdollisuuksia Kuopiossa. Suosittelen lämpimästi kaikkia hiphopin ystäviä tulemaan mukaan UM:n hallitukseen ja sitä kautta mahdollistamaan katutanssin harrastaminen Kuopiossa. Aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta ei tarvitse olla, tehtäviin perehdytetään ja apu on tarvittaessa lähellä!

-Jonna, rahastonhoitaja 2014-2015″

 

KUOPION KATUTANSSIYHDISTYKSEN HALLITUS 2023-2024

Amanda Puurtinen, puheenjohtaja
Rosaliina Telekäinen, varapuheenjohtaja
Anna Tissari, sihteeri
Aurora Suhonen, rahastonhoitaja
Inka Luotola, vararahastonhoitaja
Elina Kuivalainen, jäsensihteeri
Silja Heinonen, some-vastaava
Inka Savolainen, some-vastaava
Aino Kiiskinen, sähköposti-vastaava
Marikki Jaatinen, workshop-vastaava
Minna Väisänen, rivijäsen
Emmi Schobesberger, rivijäsen
Juho Seppänen, rivijäsen
Anni-Klaara Leinonen, varajäsen
Venla Aspinen, varajäsen