Opettajat

Kevään 2021 opettajat ovat

Ronja Hynynen ( Perustaso, aikuiset)
Monse Villaroel (Dancehall)
Anni Horsmanheimo ( Alkeet, Edistyneet, Koreo)
Elina Kuivalainen (Lapset, Nuoret)

Ronja Hynynen

WhatsApp Image 2018-07-26 at 18.37.35

Ronja on opiskellut Kuopion taidelukio Lumitin tanssilinjalla. Hän on kiinnostunut erityisesti streettanssista sekä kaikista sen alalajeista ja näitä lajeja hän onkin tanssinut jo lapsesta lähtien. Ronja tykkää tutkia ja kehittää uutta unohtamatta hip hopin perustaa ja lähtökohtia. Streettanssissa Ronjan mielestä on tärkeää kehittää improvisaatio- ja musiikinkuuntelutaitoa, ja usein hänen koreografiansa pohjautuvatkin musiikkiin. Tunneilla opitaan asioita rentouden, ilon ja hyvän meiningin kautta.

 Anni Horsmanheimo

Anni Horsmanheimo on Kuopion Taidelukio Lumitin tanssilinjan kasvatti ja nykyinen Savonia AMK tanssinopettajaopiskelija Kuopiosta. Annille ominaisimpia ja rakkaimpia tanssilajeja ovat erilaiset street-lajit, ja niiden opettaminen on Annille intohimo. Hiphopissa Annia kiehtoo lajin monipuolisuus ja ilmaisuvoimaisuus. Tanssijana hän ottaa vahvasti vuorovaikutteita musiikista ja pyrkii ohjaamaan musiikin rytmit ja fiiliksen liikkeeksi.

”Tunneillani keskitytään oman rentouden ja rytmin löytymiseen ja tanssitaan hyvällä, energisellä ja rennolla meiningillä! Tunneillani treenataan hiphopin perusaskeleita, etsitään omaa tanssityyliä ja erityisesti koreografiatunnilla tutustutaan erilaisiin tyyleihin ja keskitytään tanssisarjojen työstämiseen omaa ilmaisua unohtamatta. Tervetuloa!”

Monse Villaroel

WhatsApp Image 2018-08-06 at 13.47.46

Monse on opettajana energinen, hassu sekä intohimoinen tanssija, Vuonna 2016 hän voitti protwerk sekä SM  Twerk kisat, jotka hän voitti uudestaan vuonna 2018. Hän on tanssinut dancehallia jo melkein viisi vuotta Evaleena Vuorenmaan oppilaana ja sieltä kehittynyt käytyään jamaikalaisten tanssitunnilla. Show ja Street ovat hänen vahvuuksia, joita hän pääse opettamaan Commercial /Dancehall tunnilla yhdistäen monta tanssilajia pop/hip-hop/ r&b musiikin tahtiin. Hän opiskelee tällä hetkellä Savonia –  ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi toivoen, että hän voi kehittyä tanssinopettajana eteenpäin.

Elina Kuivalainen

Elina on Kuopion Taidelukio Lumitin entinen opiskelija, josta matka jatkui Institute of the Arts Barcelonaan. Tällä hetkellä hän viettää välivuotta tanssin kandin tutkinnosta ja opiskelee Savonia Ammattikorkeakoulussa tanssinopettajan tutkinto-osia.
 Elinan vahvuus tulee monipuolisesta lajiosaamisesta, josta erityisesti katutanssilajit ovat lähellä sydäntä. Opettajana hän on energinen, innostava sekä haastaa oppilaita tekemään parhaansa, ja sen myötä kehittymään niin yksilönä kuin ryhmän jäsenenä. Elina työskentelee monipuolisesti tanssinopettajana niin lapsille, nuorille kuin aikuisille. Hänen tunneilla liikutaan monipuolisesti ja keskitytään hip hopin perusteisiin sekä luodaan koreografioita näiden pohjalta. Entisenä Urban Movesin oppilaana hän odottaa innolla uusia mahdollisuuksia osana yhdistyksen toimintaa. Nähdään tunneilla!
Jaa sivu:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Comment