Tanssitunnit

KUKA RY VIIKKOTUNNIT 2023-2024

KUKA ry aloittaa jälleen viikkotunnit syksystä 2023 alkaen. Ilmoittautuminen syyslukukaudelle on auki. Syyslukukausi alkaa 7.9. ja kestää 14.12. saakka (vko 42 vapaa) Tunnit järjestetään torstaisin Puistokoululla (Puistokatu 13). Ohessa löydät tiedot tunneista ja ohjeet ilmoittautumiseen! Nähdään tunneilla!TUNTIKUVAUKSET

HIP HOP 7-11v ALKEET
15.30-16.30 Marikki

Lasten hip hop -tunneilla pääsee tutustumaan eri katutanssin lajeihin, painottuen kuitenkin hip hoppiin. Tunneilla opetellaan hip hopin alkeita, tehdään koreografioita ja etsitään omaa tyyliä. Tunneilla kannustetaan kaikkia ja opitaan yhdessä!

HIP HOP 12-15v AVOIN
16.30-17.30 Marikki

Nuorten hip hop – tunneilla pääsee tanssimaan katutanssin eri lajeja, painottuen hip hoppiin. Tunneilla tehdään koreografiaa ja harjoitellaan oman tyylin löytämistä. Tunneilla kannustetaan kaikkia ja opitaan yhdessä!

HIP HOP AIKUISET AVOIN
17.30-18.30 Marikki

Avoimella aikuisten hip hop – tunneilla pääsee tanssimaan katutanssin eri lajeja, painottuen hip hoppiin. Tunneilla tehdään koreografiaa ja harjoitellaan oman tyylin löytämistä. Tunneilla kannustetaan kaikkia ja opitaan yhdessä!

HIP HOP EDISTYNEET / ESIINTYVÄ RYHMÄ 16+
18.30-20 Jasu

Hip hopin 16+ edistyneet ryhmä on edistyneen tason ryhmä sellaisille tanssijoille, joilta löytyy jo kokemusta eri katutanssilajeista. Näillä tunneilla keskitytään koreografioihin, sekä niiden tulkintaan ja esiintymiseen. Tavoitteena on tuoda jokaisen tanssiin omaa persoonaa ja löytää tanssimisen oma flow. Tunneilla tutustutaan monipuolisesti katutanssin eri alalajeihin. Tunneilla harjoitellaan tekniikkaa, koreografioita ja freestyleä.

PS. Täältä löydät opettajien esittelyt!

HINTA

Kokeile ensimmäinen kerta ilmaiseksi!
Katso hinnat Hinnasto-sivulta.

HUOM! Aikuisten HIP HOP -tunneille on mahdollista ostaa 5 kerran sarjakortin, jolloin voit tulla tanssimaan tunneille milloin vain sinulle sopii! Tarkempaa tietoa tästä hinnasto sivulla.

Täytettyänne ilmoittautumislomakkeen, lähetämme laskun teille sähköpostitse. Eräpäivään mennessä maksamatta jääneille tanssitunneille pääsee vasta, kun maksusuoritus näkyy yhdistyksen tilillä.

ILMOITTAUTUMINEN

Tästä Ilmottautumislomakkeeseen

Ilmoittautuminen on sitova. Lomakkeen lähettämällä asiakas hyväksyy, että lasku tanssitunneista erääntyy maksettavaksi eikä laskua peruuteta, mikäli oppilas lopettaa tunnit kesken kauden.

LISÄTIETOJA TUNNEISTA

Pukeudu tanssitunneille tyyliisi sopiviin, rentoihin ja joustaviin vaatteisiin. Kaikille tunneille voit tulla joko paljain jaloin tai tanssi/sisäkengissä, joista ei jää jälkiä lattiaan (kokeile jo kotona). Ota mukaasi vesipullo ja tuo arvoesineet mukanasi tunnille salin reunaan.

Mahdolliset tunteihin liittyvät muutokset ilmoitetaan KUKA ry:n nettisivuilla ja facebook-sivuilla.

Lisätietoja tunneista voit kysellä sähköpostitse kuopionkatutanssi@gmail.com.

YKSITYISTILAISUUDET

Myymme tanssitunteja myös yksityistilaisuuksiin. Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse osoitteesta kuopionkatutanssi@gmail.com.

LOMAT

Syyslomaviikolla 42 ei tunteja
Hiihtolomaviikolla 10 ei tunteja
Kuopion Katutanssiyhdistys ry varaa oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

Jaa sivu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail