Kuopion katutanssiyhdistys

HISTORIA

Kuopion katutanssiyhdistys ry eli KUKA ry (Ent. Urban Moves Kuopio ry) on syksyllä 2009 toimintansa aloittanut kuopiolainen katutanssilajeihin erikoistunut yhdistys. Yhdistys sai alkunsa keväällä 2008 portugalilaisen Pedro Reisin pitämästä katutanssin workshopista ja sen pohjalta muodostuneesta FreshCrew-tanssiryhmästä, joka halusi tarjota harrastusmahdollisuuden ja tanssiniloa myös muille katutanssilajeista kiinnostuneille. Fresh-Crew on sittemmin irtaantunut yhdistyksestä, mutta yhdistys on jatkanut toimintaansa aktiivisesti ja kokoajan pyrkien parantamaan tarjontaansa aina jäseniä kuunnellen.


TAVOITE

KUKA ry:n tavoitteena on edistää katutanssilajien (hip-hop, streetdance, house, breakdance jne.) tunnettavuutta sekä niiden harrastusmahdollisuuksia Kuopiossa. KUKA ry haluaa tarjota harrastusmahdollisuuden ja tanssin iloa myös muille katutanssilajeista kiinnostuneille.


TOIMINTA

Kuopion katutanssiyhdistys ry tarjoaa viikottaista katutanssin opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille katutanssin harrastajille, sekä siitä kiinnostuneille. KUKA ry järjestää myös vuosittain erilaisia katutanssin tiiviskursseja.