Tiiviskurssit

TULEVAT TIIVISKURSSIT

PERUUNTUNUT! (edit 25.8.)

Workshop by Rita Miettinen

AIKA: sunnuntai 27.8. klo 15-18
Klo 15-16.30 HIP HOP
Klo 16.30-18 DANCER IN ME
PAIKKA: Puistokoulun sali, Puistokatu 13, Kuopio
HINTA:
Jäsenille: 20€/90min & 30€/2x90min
Ei-jäsenille: 25€/90min & 35€/2x90min

KLO 15-16:30 HIP HOP
Workshopilla syvennetään teknistä osaamista omaa kehoa ja liikekieltä kuunnellen. Mikä lajille ominainen tekniikka puhuttelee sinua erityisesti ja haluaisit monipuolistaa sen hyödyntämistä tanssissasi? Käydään yhdessä läpi tekniikoita eri harjoitusten avulla, ja jaetaan liikkeellistä monipuolisuutta, sekä informaatiota.

KLO 16:30-18:00 DANCER IN ME
Workshopilla syvennytään kehotietoisuuteen, ja oman tanssijuuden ilmaisuun katutanssin essenssillä. Jokainen keho ja tanssija on erilainen, uniikki ja upea. Syvennä teknistä taitoasi puhaltamalla siihen oma yksilöllinen, sisempää kumpuava äänesi. Käymme yhdessä läpi harjoituksia ja konsepteja liikkeen tutkimiseen.

Molemmat workshopit ovat avoimen tason ja suunnattu yli 16 vuotiaille.

Ritalla on yli 20 vuoden kokemus tanssista. Ammattitaitonsa hän on hankkinut sekä Suomessa, että ulkomailla. Rita on kisannut, ohjannut tanssia, toiminut erilaisissa tanssiprojekteissa ja kokoonpanoissa, sekä työskennellyt useiden eri kansainvälisten tanssijoiden kanssa. Tämä kaikki on lisännyt uusia näkökulmia tanssiin ja syventänyt omaa ilmaisua, sekä avartanut luovuutta.

Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutiedot löydät ilmottautumislomakkeesta.

❗️Huom❗️
Jäseneksi voit ilmoittautua sähköpostitse
kuopionkatutanssi@gmail.com
Jäsenmaksu 25€ / vuosi

🔥WORKSHOPILLA NÄHDÄÄN!🔥


MENNEET TIIVISKURSSIT


Emmin House- Workshop, Avoin taso

Lauantaina 13.5. Klo. 13.30-15

Puistokoulun sali, Puistokatu 13 Kuopio

15€ jäsenet, 20€ ei jäsenet

Ilmoittautumislomake ja maksuohjeet:

https://forms.gle/gyfehcSAmXYMFJr4A

Kuka on Emmi?
”Opiskelen Savonian ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi, pääaineenani jazztanssi. Aloitin tavoitteellisen tanssinopiskelun vasta aikuisena ja olen vakuuttunut siitä, että tanssi kuuluu kaikille iästä, sukupuolesta tai taustasta riippumatta. Olen loputtoman kiinnostunut tanssin vaikutuksista kehon ja mielen hyvinvointiin, ja varma siitä, että tanssin avulla maailmasta voi tehdä hitusen paremman paikan. Olen tanssinut eri lajeja laidasta laitaan, mutta sydäntäni lähinnä ovat house, jazz ja nykytanssi. Lajissa minua kiehtoo sen sielukkuus ja rytmisyys. Tule siis mukaan jammailemaan mun kanssa! ”

Mitä on house?
House luetaan yhdeksi katutanssilajiksi. Se on syntynyt 70- ja 80-lukujen aikana Chicagon ja New Yorkin klubeilla, kun DJ:t miksasivat diskomusiikkiin uusia elementtejä afrosta, funkystä, soulista ja jazzista. Housetanssissa on vaikutteita eri tanssityyleistä kuten hiphop, afro, ja salsa. Tunneilla harjoitellaan nopeaa jalkatekniikkaa yhdistettynä sulavaan ja pehmeään vartalon liikkeeseen. Tanssin ytimessä on jacking, jota jotkut sanovat housen grooveksi. Housetunneilla tehdään myös freestyle -harjoituksia, eli opetellaan improvisoiden yhdistämään eri liikkeitä, fiilistelemällä musiikkia yksin ja yhdessä.
Tervetuloa mukaan!


Otto Björkmanin breakdance- workshop, avoin taso

Keskiviikkona 15.3. Klo. 18-19.30

Paikka: Kulttuuriareena 44 iso sali, Kauppakatu 44

Otto “OB1” Björkman on kilpaillut, opettanut ja matkustanut breikin parissa 15 vuotta. Häntä inspiroi rytmimusiikki eri puolilta maailmaa ja lajin yhteisöllisyys, jonka ansiosta hän on tanssinut yli kolmessakymmenessä maassa. Tanssissaan hän keskittyy tekniikan puhtauteen, improvisaatioon sekä energiseen ilmaisuun. Hän on pitkään toiminut opettajana ympäri Suomea sekä vetänyt työpajoja ulkomailla, niin Eurooppalaisissa yhteyksissä kuin mm. Ugandassa, Japanissa ja Kolumbiassa.

Työpajassa keskitytään kosketukseen lattiaan, liikkeen säväkkyyteen, eri grooveihin sekä freestyle-harjoituksiin.

Huom! Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta breakingistä ja workshop sopii erinomaisesti katutanssista kiinnostuneiden lisäksi myös nykytanssin lattiatekniikasta kiinnostuneille!

15€ jäsenet, 20€ ei jäsenet

Ilmoittautumislomake ja maksuohjeet:

https://forms.gle/bdeJudsYj8vGjvZ77

MAKSU SUORITETAAN ILMOTTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ SUORAAN TILILLLE

Tilinumero: FI79 1078 3000 2544 16

Saaja: Kuopion katutanssiyhdistys ry

Viestikenttään: OMA NIMI/BREAKING-WORKSHOP

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!


Valentine’s day workshop

Nappaa ystävä mukaan ja tule juhlistamaan ystävänpäivää workshopeille!

Paikka: Itkonniemenkatu 13 D Soulandsweat-dancestudio

Hip Hop by Riia 17.30-18.45

Tunti etenee lämmittelystä muutaman harjoituksen kautta koreografiaan, jossa keskitytään koreografian oppimisen ohella myös sen tyylittelyyn ja persoonalliseen tanssimiseen. Tärkeintä on positiivinen ja yhteisöllinen ilmapiiri, joten tälle tunnille voi tulla mukaan kuka vain, joka on valmis joko kokeilemaan jotain uutta tai jo lajikokemusta omaava, joka haluaa päästä jammailemaan hyvällä porukalla!

Commercial by Rosaliina 18.45-20.00

Commercial on fuusio laji, mikä on ottanut vaikutteita mm. Katutanssilajeista. Commercial on nimensä mukaisesti kaupallinen tanssilaji, jota yleensä nähdään musiikki ja tanssituotannoissa artistien esityksissä ja tv-ohjelmissa. Tällä tunnilla keskitytään pääosin koreografiaan, ja sen ilmaisuun oman tyylin ja energian kautta. Tavoitteena on päästä fiilistelemään, nauttimaan ja tanssimaan yhdessä!

Jäsenhinta: 12€/ 75min 18/2x75min

Ei-jäsenille: 15/75min 25€/2x75min.

MAKSU SUORITETAAN ILMOTTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ SUORAAN TILILLLE

Tilinumero: FI79 1078 3000 2544 16

Saaja: Kuopion katutanssiyhdistys ry

Viestikenttään: OMA NIMI/HELMIKUUN TIIVARI

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA:

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/z5DuGaJcpwqEnd5G6


JULIAN OWUSUN WORKSHOP 27.1.2023

Klo 19-20.30

Hiphop-workshopilla harjoitellaan groovaamista, musiikin kuuntelua ja rytmiikkaa. Workshop on avoin kaikille taitotasoille ja harjoituksista on eri versioita eri vaatimustasoille, jotta jokainen voi löytää itselleen sopivasti haastetta. (60min)

Tanssi-workshopin jälkeen pidetään opettajille ja edistyneimmille harrastajille suunnattu tuokio, jossa keskustelemme hiphopin opettamisesta ja oman osaamisen syventämisestä. Keskustelu on avoin myös muille tanssin harrastajille.(30min)

Puistokoulun sali, Puistokatu 3

Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/hGzErbhyZvZtybZX6

15€ jäsenet, 20€ ei jäsenet

MAKSU SUORITETAAN ILMOTTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ SUORAAN TILILLLETilinumero: FI79 1078 3000 2544 16Saaja: Kuopion katutanssiyhdistys ry
Viestikenttään: OMA NIMI/JULIAN OWUSU TIIVARI


RITA MIETTISEN WORKSHOP 17.12.2022

Tervetuloa Rita Miettisen workshopeille nauttimaan tanssista ja oppimaan uutta!

Ritalla on yli 20 vuoden kokemus katutanssista ja on viimeisten 7 vuoden ajan asunut Pariisissa keskittyen informaation lisäämiseen ja tanssijuuden kehittämiseen, jossa useat workshopit, projektit ja työskentely Hype N Spicy-Crewn kanssa ovat tuoneet kokemusta.

📍 Puistokoulu, Puistokatu 13, Kuopio

14:30-16 Hip hop
Workshopilla syvennetään teknistä osaamista omaa kehoa ja liikekieltä kuunnellen. Mikä lajille ominainen tekniikka puhuttelee sinua erityisesti ja haluaisit monipuolistaa sen hyödyntämistä tanssissasi? Käydään yhdessä läpi eri harjoitusten avulla ja jaetaan liikkeellistä monipuolisuutta sekä informaatiota.

16-17:30 Dancer in me
Workshopilla syvennytään kehotietoisuuteen ja oman tanssijuuden ilmaisuun katutanssin essenssillä. Jokainen keho, jokainen tanssija on erilainen, uniikki ja upea. Syvennä teknistä taitoasi puhaltamalla siihen oma yksilöllinen äänesi sisälähtöisesti. Käymme yhdessä läpi harjoituksia ja konsepteja liikkeen tutkimiseen.

Molemmat workshopit ovat avoimen tason ja suunnattu yli 16 vuotiaille.
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/w5MWqVJj6GgPFR7v8

Jäsenhinta:
20€/90min
30€/2x90min
Ei-jäsenille:
25€/90min
35€/2x90min.
Maksu käteisellä paikan päällä!


Huom. Jäseneksi voit ilmoittautua sähköpostitse info@urbanmoves.fi. Jäsenmaksu 25€ kattaa koko vuoden.
Nähdään workshopeilla! 💥Jaa sivu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail